Çakar'ın 'Karton İmparator' Sözlerine Takipsizlik Kararı - Son Dakika
Spor

Çakar'ın 'Karton İmparator' Sözlerine Takipsizlik Kararı

Çakar\'ın \'Karton İmparator\' Sözlerine Takipsizlik Kararı

Terim ile Çakar arasındaki 'Karton imparator' davasında takipsizlik kararı veren savcı, "Övgüleri kabul ediyorsa eleştiriye de tahammül etmeli" dedi.

27.03.2014 09:25

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, 'Beyaz Futbol' isimli programın yorumcularından Ahmet Çakar'ı "Karton imparator" sözlerinden dolayı mahkemeye vermişti. Soruşturmayı tamamlayan savcı, Çakar'ın sözlerinde Terim'i aşağılayıcı veya hakaret içerikli ifade bulunmadığı gerekçesiyle dava hakkında takipsizlik kararı verdi.

TERİM, ÇAKAR'I MAHKEMEYE VERMİŞTİ

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, 'Beyaz Futbol' isimli programın yorumcularından Ahmet Çakar'ı "Türk hakemliği Terim'in milli takım teknik direktörü olmasından son derece rahatsız. Bundan sonra benim için imparator olayı bitmiştir. Karton imparatordur. Fatih Terim TFF için gönüllü çalışan bir mesihtir. TFF ile yapıldığı iddia edilen sözleşmede bir hinlik vardır. Fatih Terim süreyi söylemiyorsa bu sözleşmede bir çapanoğlu vardır" sözlerinden dolayı mahkemeye vermişti.

SAVCI'DAN TAKİPSİZLİK KARARI

Soruşturmayı tamamlayan savcı, Çakar'ın sözlerinde Terim'i aşağılayıcı veya hakaret içerikli ifade bulunmadığı gerekçesiyle dava hakkında takipsizlik kararı verdi. Terim'in toplumdaki sade vatandaşlara oranla kendisine yapılan sert ve şoke edici eleştirilere daha fazla tahammül etme yükümlülüğünün bulunduğunu belirten savcı "Hakkındaki haberlere hoşgörü göstermelidir. Nasıl kendisi hakkında övgü içeren söz, açıklama ve yayınları kabul ediyor ise olumsuz eleştiri ve açıklamalara da katlanması gerekir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Çakar'ın 'Karton İmparator' Sözlerine Takipsizlik Kararı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Tamer: ' övgü içeren söz, açıklama ve yayınları kabul ediyor ise olumsuz eleştiri ve açıklamalara da katlanması gerekir '..Bu açıklama çok doğrudur..Eyvallah Fatih hoca yı severiz ama mahkemenin aldığı karar ve gerekçe oldukça tatminkardır.. 3 2 Yanıtla
  • 044: aynen öyle karar çok doğru kartonmuş 0 3 Yanıtla

Advertisement