Çakır, Kuluncak'ta İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Çakır, Kuluncak'ta İncelemelerde Bulundu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kuluncak ilçesinde incelemelerde bulundu.

03.06.2014 13:21  Güncelleme: 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kuluncak ilçesinde incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çakır, ilçede esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Kaymakamlığa giden Çakır, Kaymakam Hasan Gündoğdu'dan, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Burada konuşan Çakır, büyükşehir yapılanmasının devam ettiğini ve saha çalışmalarına hız verdiklerini belirterek, "Sorunların tespiti için fizibilite çalışması yapıyoruz. Ekiplerimiz sahada. Yeni ekipler de oluşturuyoruz. İş makineleri noktasında eksiklerimiz var. Bu eksiklikleri zamana yayarak gidereceğiz. Bölge bölge sorumluluk alanları oluşturduk. Şimdi bu sorumluluk alanlarına ekiplerimizi gönderiyoruz. Sorunları aciliyet sırasına göre çözmeye gayret ediyoruz" ifadesini kullandı.

Kuluncak'ın ender güzellikte, turizm potansiyeli yüksek bir ilçe olduğunu kaydeden Çakır, "Hedefimiz bütün ilçe ve mahallelerimizin kanalizasyon ve içme suyu sorununu çözmek. Bunun için yoğun gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz içme suyu konusunda hassas olmalarıdır. İçme suyunda kaçak kullanıma izin vermemeli, israftan uzak durmalıyız. Su kaynaklarımızın durumu ortada. Muhtarlarımızdan da bu konuda büyükşehir ve ilçe belediyelerimize yardım etmesini bekliyoruz" açıklamasında bulundu.

Kaymakam Gündoğdu da Malatyalı bazı iş adamlarının ilçeye yatırım yapacağını kaydetti.

Çakır'a temasları sırasında, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili İsmail Nacar, Genel Sekreter Yardımcısı Alican Bozkurt, bazı daire başkanları ve şube müdürleriyle Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz eşlik etti. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çakır, Kuluncak'ta İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement