Çaldıkları Televizyonu Sokakta Böyle Taşıdılar - Son Dakika
Güncel

Çaldıkları Televizyonu Sokakta Böyle Taşıdılar

Rahat tavırlarıyla dikkat çeken zanlıların, karşılaştıkları bir kişiyle de dikkat çekmemek için sohbet ettikleri görüldü.

04.12.2014 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alınan bilgiye göre 20 Kasım’da Sultangazi Yunus Emre Mahallesi’nde bulunan A.M.’ye (31) ait evin pencere korkuluklarını kıran hırsızlar, evdeki LCD televizyon ve iki adet tek taş yüzüğü çaldı. İhbar üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışmalarda hırsızlık olayını gerçekleştiren zanlıların, daha öncede hırsızlık olaylarına karıştıklarını belirledi. Zanlıların, çevrede bulunan inşaat halindeki veya terk edilmiş metruk binalarda kaldıkları tespit edildi. Yapılan çalışmaların ardından şüphelilerden M.Ö. (20) isimli erkek şahıs, 26 Kasım tarihinde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çalışmaların devamında bahse konu hırsızlık olayının firari şüphelisi N.O. (23) isimli kadın zanlı Gazi Mahallesi’nde yakalanandı. Hırsızlık zanlısı kadın, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

HIRSIZLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan biri kadın iki hırsız, çaldıkları televizyonu sokakta taşırken güvenlik kamerasına yakalandı. Görüntülerde, zanlıların çaldıkları televizyonu bir beze sararak evden çıktıkları görülüyor. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken zanlılar, bu sırada karşılaştıkları bir kişiyle de sohbet ediyor. Sohbet ettikleri kişi daha sonra zanlılara el işaretiyle sokağın sonunu gösteriyor. Televizyonu kaldırıma koyup bir süre dinlenen zanlılar, daha sonra birlikte taşıdıkları televizyonla sokakta ilerleyerek uzaklaşıyor.  

Çaldıkları Televizyonu Sokakta Böyle Taşıdılar
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çaldıkları Televizyonu Sokakta Böyle Taşıdılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement