Çamlıca Gişeleri'nde Trafik Yoğunluğu... - Son Dakika
Güncel

Çamlıca Gişeleri'nde Trafik Yoğunluğu...

Çamlıca Gişeleri\'nde Trafik Yoğunluğu...

Haber-Kamera Cengiz ÇOBAN - Özgür EREN İstanbul DHA Kurban Bayramı'nı İstanbul dışında geçiren tatilcilerin dönüşe geçmesi nedeniyle Çamlıca Gişeleri'nde trafik yoğunluğu yaşanıyor.

26.09.2015 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera Cengiz ÇOBAN - Özgür EREN İstanbul DHA

Kurban Bayramı'nı İstanbul dışında geçiren tatilcilerin dönüşe geçmesi nedeniyle Çamlıca Gişeleri'nde trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Okullar 28 Eylül Pazartesi günü açılacağı için, bayram tatiline gidenler erken dönüşe geçti. Ancak İstanbul'a Anadolu Yakası'ndan geçiş noktası olan Çamlıca Gişeleri'nde trafik yoğunluğu yaşanıyor. Sürücüler trafikte adım adım ilerlerken, İstanbul'a erken dönmelerine rağmen trafiğe yakalanmaktan şikayetçiler.

Trafiğe yakalanan bir sürücü, Sakarya'dan itibaren çok yoğun bir trafik var. Bazı noktalarda açılıyor, sonra tekrar yoğunluk başlıyor dedi. 13 saattir yolda olduğunu söyleyen bir başka sürücü ise 'Sakarya'dan beri yoldayım. 4-5 saattir böyle devam ediyor. Mahvolduk yollarda diye konuştu.

D-100 KARAYOLU'NDA DA TRAFİK YOĞUN

Avrupa Yakası'nda ise D-100 Karayolu'nun Ankara yönünde yoğun trafik var. Bayram ziyaretleri için yola çıkan sürücüler, öğleden sonra Boğaziçi Köprüsü yönünde uzun araç kuyrukları oluşturdu. Adım adım ilerleyen araçların oluşturduğu kuyruğun, Boğaziçi Köprüsü'nden Topkapı'ya kadar uzadığı dikkat çekti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çamlıca Gişeleri'nde Trafik Yoğunluğu... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement