Çanakkale Zaferi Alanya'da Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Çanakkale Zaferi Alanya'da Kutlandı

Çanakkale Zaferi Alanya\'da Kutlandı

Çanakkale Zaferi’nin 100. yılı Alanya’da düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

18.03.2015 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı Alanya'da düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Atatürk Anıtı önünde saygı duruşu, istiklal marşı ve çelenklerin konulması ile başlayan kutlamalar Alanya Belediyesi Kültür Merkezi'nde devam etti.

Nezihe Soydan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Kültür Merkezi'nde sergilenen 'Çanakkale Hatırası' konulu resim sergisini Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel birlikte gezdiler.

Hüseyin Girenes Fen Lisesi tarafından Kültür Merkezi'nde hazırlanan Çanakkale Şehitleri anma programı da Çanakkale Savaşı tarihsel mizansen ile canlandırıldı. Şiir dinletileri, Asker Toplama Mizanseni, Seyit Onbaşı, Atatürk ve Çanakkele, Şehit Anası Monoloğu ve Çanakkele Şehitleri Mizanseni gösterilerinin yer aldığı programa Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Garnizon Komutanı Personel Albay Adnan Arseven, Alanya Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Alper Çetinkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, vatandaşlar ve öğrenciler katıldılar.

Resim sergisi ile başlayan program Kültür Merkezi Salonu'nda Hüseyin Girenes Fen Lisesi Okul tarafından hazırlanan şiir ve mizansen canlandırmaları ile devam etti. Asker Toplama Şehit Anası Monoloğu'nun da canlandırıldığı etkinlikler sırasında izleyenler duygulu anlar yaşadı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çanakkale Zaferi Alanya'da Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement