Canelo Alvarez'den Müthiş Nakavt! - Son Dakika
Spor

Canelo Alvarez'den Müthiş Nakavt!

Canelo Alvarez, üçüncü raunttaki müthiş sağ kroşesiyle James Kirkland'ı nakavt etmeyi başardı.

11.05.2015 10:30

Geçtiğimiz hafta Manny Pacquiao ve Floyd Mayweather arasında gerçekleşen ve 'Asrın Maçı' olarak adlandırılan dövüş beklentileri karşılamaktan uzak kalmıştı. Dün gece Saul "Canelo" Alvarez ile James Kirkland arasındaki mücadeleyi izleyen boksseverler, geçen hafta mahrum kaldıkları boks şölenine bu kez tanık olma şansını yakaladılar.

MÜTHİŞ KROŞE İŞİNİ BİTİRDİ

Maç yalnızca üç raunt sürmesine rağmen boksörler tam üç kez yere düştü. Alvarez, üçüncü rauntta çıkardığı müthiş sağ ile Kirkland'ı devirerek galibiyet derecesini 45-1-1'e taşımayı başardı.

Canelo Alvarez\'den Müthiş Nakavt!
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Canelo Alvarez'den Müthiş Nakavt! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • TURAN: UYANIK OL TÜRKOGLU TÜRK, HAİNLER İÇİMİZDE.. HDP DENEN HAİN PARTİ PKK LİLARİN PARTİSİ..ASKERİMİZİ,POLİSİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DEMİYOR...CHP DENEN HAİN PARTİ ALEVİLERİN,ERMENİLERİN PARTİSİ..SAVCİMİZİ ŞEHİT EDEN ALEVİ ÖRGÜTLERE TERÖRİST DEMEDİ..BUNLAR ERMENİLERE SAYGİ DURUSUNA KALKİYORLAR..BUNLARA SAKİN OY VERMEYİN,SEHİTLERİN AĞINI ALMAYİN..CEVREMİZDEKİ İNSANLARİ BİLGİLENDİRELİM...SİZE YEMİN EDERİM BU YAZDIĞIM YÜZDE YÜZ DOGRUDUR..BİZDE YALAN OLMAZ...UYANİK OLALIM.... 6 6 Yanıtla
  • izleyici: Göze hitap eden ve zevk veren bir maç ama boksör lere üzülüyorum onlar icin cok zor bir spor.. 3 0 Yanıtla
  • muratti35: boş çimento torbası gbi düşmüş 1 1 Yanıtla

Advertisement