Caner-Asena Erkin Çifti Yeni Villa Aldı - Son Dakika
Spor

Caner-Asena Erkin Çifti Yeni Villa Aldı

Caner-Asena Erkin Çifti Yeni Villa Aldı

Fenerbahçeli Caner Erkin ve eşi Asena, 2 milyon dolara Beykoz'daki aldıkları villayı 2 milyon dolar daha verip baştan yaptıracak.

16.09.2015 11:26  Güncelleme: 12:04

Fenerbahçe'nin milli yıldızı Caner Erkin ve boşanacakları iddia edilen tasarımcı eşi Asena Erkin, 2 milyon dolara Beykoz Konakları'ndan villa satın aldı.

SİL BAŞTAN

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena Erkin, kendi markasını yarattıktan sonra hayatını değiştirdi. İlk iş olarak olay yaratan 2 milyon liralık Lamborghini'sini satan çılgın modacı, önce marjinal kıyafetlerine veda etti, ardından da gece hayatına son verdi.

4 MİLYON DOLARLIK BÜTÇE

Eşi Asena'nın isteği üzerine 700 metrekarelik villayı tamamen yenilemeye karar veren Erkin, FH Mimarlık ofisi ile anlaştı. Ünlü çift, dış yüzeyinin yüzde 90'ı camla kaplanacak villa için sık sık mimarlarla bir araya geliyor. Yenileme için yaklaşık 4 milyon dolarlık bütçe ayrıldı.

VİLLADA NE ARARSAN VAR

Villasına göre; yeni eşyalar alacak olan Erkin çiftini ise şimdiden heyecan sardı. Mobilya ve aksesuar bakan çift, yeni villa biter bitmez hemen taşınacak. Erkin çifti, 700 metrekarelik villa içinde çocukları Çınar için de büyük çocuk odası yaptırıyor. Salonlar ve oturma odaları dışında villada sauna, hamam ve spor salonu da olacak.

EŞİNE ARABA HEDİYE ETMİŞTİ

Caner Erkin, geçtiğimiz günlerde 250 bin euro değerindeki 2013 model Porsche 911 Turbo S'i, barışma hediyesi olarak Asena Erkin'e almıştı.

Son Dakika Spor Caner-Asena Erkin Çifti Yeni Villa Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Mehsima: Cok umrumuzdaydi bir suru sehitlerimiz var gundemde yapilan habere bak. 18 0 Yanıtla
    hakikat: Bu kadar salak varken bu memlekette alırlar tabi milyon eroluk villaları memlekette asgari ücret 900 tl 6 0
  • Bluesun: Taraftarın cebine bereket 16 0 Yanıtla
  • yakamoz: abi evde zeytinyok bu nasıl adalet yaa 15 0 Yanıtla
  • Sb: Daha iyi aldatir seni caner. 13 0 Yanıtla
  • SAGIR SULTAN OLMAYIN: Bunlar halkimizin dertlerine duyarsiz,adeta kör ve sagirdirlar,,milletin laneti bunlari yakar ve yikar,,birgün 5 parasiz kaliverirler,,hakkin tokadinin sedasi yoktur,bir vurdumu devasi yoktur. 12 0 Yanıtla
  • yazdı !: la yeter artık bi kim kardashian bi bunlar olmazsa haber mi yapamayacaksınız 12 0 Yanıtla
  • Herşeyyalan: Kadın aç gözlü.sen aç birini doyurursun ama aç gözlü insanı doyuramazsın. 11 0 Yanıtla
  • ULUBATLI HASAN: BU ULKE BITMIS... 10 0 Yanıtla
  • hak: kara toprak doyuracak cümle doyumsuzları.ben nerde yaşıyorum diyorum kendime.ALLAH OKADAR PARAYI BAKALIM NE YAPACAKLAR DİYE VERİYOR.millette enfazla 90 yıl yaşayacağı dünya için yatırım yapıyor.yapın ama bilinki hayatın sonu ölüm.ve 2mt yer ve 2mt kefen hariç hiç birşey girmiyor mezara.MAÇ İZLEYİP BUNLARA PARA KAZANDIRAN İHTİYAÇ SAHİBİ İNSANLARIMIZ DÜŞÜNÜN. 6 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement