Caner Erkin, Eski Eşi Asena Atalay'a Nafaka Borcunu Faiziyle Ödedi - Son Dakika
Magazin

Caner Erkin, Eski Eşi Asena Atalay'a Nafaka Borcunu Faiziyle Ödedi

Yeni yılın ilk günlerinde Şükran Ovalı ile evlenen Caner Erkin'in hevesi kursağında kaldı. Eski eşi Asena Atalay'ın düğünden 3 gün sonra başlattığı icra takibi, milli futbolcuya pahalıya patladı.

21.01.2017 14:28  Güncelleme: 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni yıla girer girmez ilişkilerini resmiyete döken ve Roma'da dünya evine giren Caner Erkin ve Şükran Ovalı çifti, Erkin'in eski eşi Asena Atalay'dan gelen sürprizle şaşkına dönmüştü. Asena Atalay, eski eşinin yoksulluk nafakasını ödemediğini ileri sürerek nikâhtan 3 gün sonra 120 bin liralık icra takibi başlatmıştı. Caner Erkin bu iddiaları yalanlasa da, yargı kararını verdi.

AYLIK NAFAKASI 10 BİN TL, 12 AYDIR ÖDEMİYORDU

Asena Atalay, 2 Ocak'ta Şükran Ovalı ile evlenen eski eşi Caner Erkin'e Roma'daki düğününden 3 gün sonra İstanbul İcra Müdürlüğü'ne başvuran Asena, eski eşinin aylık 10 bin TL olan yoksulluk nafakasını 12 aydır ödemediğini ileri sürmüştü.

FAİZİYLE ÖDEDİ

Caner Erkin'in "O paranın bir kısmını elden bir kısmını banka yoluyla ödedim" savunması sonuç vermedi. Avukat Beyza Sındıraç'ın takip ettiği nafaka davası Asena'nın lehine sonuçlandı. Caner Erkin, eski eşine 12 aylık nafaka borcu olan 120 bin TL'yi dün faiziyle ödedi.

Caner Erkin, Eski Eşi Asena Atalay\'a Nafaka Borcunu Faiziyle Ödedi

Son Dakika Magazin Caner Erkin, Eski Eşi Asena Atalay'a Nafaka Borcunu Faiziyle Ödedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement