Cani Koca, Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi - Son Dakika
Güncel

Cani Koca, Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi

Edirne’de, 7 yıl önce boşandığı eski eşinin evini basarak 2 kişiyi öldüren ve polis ekiplerince kısa sürede yakalanan katil zanlısı E.S, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

18.08.2015 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'de, 7 yıl önce boşandığı eski eşinin evini basarak 2 kişiyi öldüren ve polis ekiplerince kısa sürede yakalanan katil zanlısı E.S, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. E.S'nin, mahkeme heyetine, "Karımla çocuklarımın yanında birlikte olduğu için, çocuklarımın bu manzarayı görmesini istemediğim için namusumu temizledim" dediği öğrenildi.

Olay, dün akşam saat 22.00 sıralarında, Şükrüpaşa Mahallesi'ndeki Defne Apartmanı'nın 5'nci katında meydana geldi. 7 yıl önce boşandığı eski eşi H.Ö'nün (35) kendisini aldattığını düşünen öfkeli eski koca E.S (39), H.Ö'nün bir ay önce taşındığı ve 2 çocuğu ile birlikte yaşadığı evini basarak, evde bulunan ve eski eşinin sevgilisi olduğu iddia edilen ve bir otelde resepsiyon görevlisi olarak çalıştığı öğrenilen E.B (33) ile beraberindeki otopark işletmeciliği yaptığı öğrenilen S.E'yi (35) tabancayla vurarak öldürdü. Evde bulunan S.E olay yerinde hayatını kaybederken, H.Ö'nün sevgilisi olduğu iddia edilen E.B ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay sırasında evde bulunan bayan arkadaşı B.Y ile H.Ö ise apartmanın altındaki bakkala sığınarak, öfkeli eski koca dehşetinden son anda kurtuldu.

POLİS, DEHŞET SAÇAN ESKİ KOCAYI KISA SÜREDE YAKALADI

Eski eşinin evini basıp evde bulunan 2 erkek şahsı vurarak, 34 GA 2814 plakalı otomobili ile olay yerinden kaçan katil zanlısı eski koca E.S'nin yakalanması için Edirne İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri geniş çaplı inceleme başlattı. Kent genelinde bulunan MOBESE kameralarından, Meriç Tunca Nehri yakınlarında bulunan bağ evinde saklandığı bilgisi üzerine harekete geçen polis ekipleri, saat 01.30 sıralarında, bağ evine yaptıkları operasyonla, katil zanlısı E.S'yi kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan E.S'nin saklandığı bağ evinde yapılan incelemede kendisine ait olduğu ve olayda kullandığı tespit edilen ruhsatsız silahına el konuldu.

"NAMUSUMU TEMİZLEDİM"

7 yıl önce boşandığı eski eşinin evini basarak 2 kişiyi öldüren ve polis ekiplerince kısa sürede yakalanan katil zanlısı E.S, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. E.S'nin, mahkeme heyetine, "Karımla çocuklarımın yanında birlikte olduğu için, çocuklarımın bu manzarayı görmesini istemediğim için namusumu temizledim" dediği öğrenildi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cani Koca, Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement