Çankaya'da Kaldırımlar Yayaların - Son Dakika
Yerel

Çankaya'da Kaldırımlar Yayaların

Sezonun başladığı Nisan ayından bu yana ilçede yer alan sokaklarda yoğun bir çalışma yürüten Çankaya Belediyesi, ilçenin dört bir yanında tam kaplama asfalt ve kaldırım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

18.08.2016 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sezonun başladığı Nisan ayından bu yana ilçede yer alan sokaklarda yoğun bir çalışma yürüten Çankaya Belediyesi, ilçenin dört bir yanında tam kaplama asfalt ve kaldırım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye, asfalt ve kaldırım çalışması tamamlanan sokaklarda delinatör çalışması da yapıyor. Yayaların güvenle yürüyebilmeleri için araç parkını engellemek adına yapılan çalışmalar, vatandaşların takdirini topluyor.

Ömürlük asfalt yaparak Çankaya sınırlarında kaldırım sorununu sıfırlamayı hedefleyen Çankaya Belediyesi, önceliği yaya güvenliğine veriyor. Renkli asfalt kaldırım çalışmalarında engelliler, çocuk arabaları ve yaşlı insanların hareketlerini kolaylaştırmak için her kaldırım başında rampa yapılıyor. Geçen yıl Esat ve Cebeci semtlerinin birçok sokağında yapılan delinatör çalışması bu yıl da asfalt ve kaldırım çalışmaları tamamlanan Harbiye Mahallesi ve Bahçelievler Mahallesi'nde uygulanıyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çankaya'da Kaldırımlar Yayaların - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement