Çankaya Evlerine İlgi Her Geçen Gün Artıyor - Son Dakika
Yerel

Çankaya Evlerine İlgi Her Geçen Gün Artıyor

Çankaya Belediyesi tarafından çeşitli semtlerde açılan Çankaya Evleri, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

03.02.2016 11:55

Çankaya Belediyesi tarafından çeşitli semtlerde açılan Çankaya Evleri, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Halkın talepleri doğrultusunda açılan kurslar ve uzman düzeyinde gerçekleştirilen seminerler dolayısıyla büyük ilgi gören Çankaya Evleri, her yaştan ve kesimden Çankayalı'nın ikinci adresi oldu. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'in de bölge inceleme gezilerinde ilk durağı olan Çankaya Evleri, belediye vatandaş buluşmasına da vesile oluyor. Öveçler'de yaptığı inceleme gezisinin ardından Öveçler Çankaya Evi'ni ziyaret eden Başkan Taşdelen, yetkililerden bilgi alıp, çalışmaları yerinde inceledi. Bilgisayar, İngilizce ve 3 boyutlu resim derslerine giren Taşdelen, sınıflarda öğretmen ve kursiyerlerle sohbet etti.

Çankaya Evi'nde aldıkları kursların yaşamlarında önemli bir yer tuttuğundan söz eden kursiyerler, kendileri için Öveçler Çankaya Evi'nin hem eğitim hem de sosyal anlamda buluşma mekanı olduğunu söyleyerek teşekkür ettiler.

Halk dansları ve Latin dansları atölyesinde düzenlenen çalışmaları da izleyen Taşdelen, Öveçler bölgesinde yapmayı planladıkları çalışmaları anlattı. Önceki yıl asfalt, kaldırım, park yapımı ve okul yenilemeleri, ibadethane bakım onarımları konusunda bölgede önemli çalışmalar gerçekleştirildiğini ifade eden Taşdelen, bölge için kalıcı projeler gerçekleştirmek için son aşamaya geldiklerini aktardı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çankaya Evlerine İlgi Her Geçen Gün Artıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement