Çarşamba'da Öğrencilerin Çamurla Sınavı - Son Dakika
Güncel

Çarşamba'da Öğrencilerin Çamurla Sınavı

Çarşamba\'da Öğrencilerin Çamurla Sınavı

Samsun’un Çarşamba ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde öğrenciler okula giderken ilk sınavlarını çamur deryası yolu aşmakta veriyor.

13.04.2015 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Çarşamba ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde öğrenciler okula giderken ilk sınavlarını çamur deryası yolu aşmakta veriyor.

Çarşamba ilçesi Cumhuriyet Mahallesi sakinleri evlerine giden yolun çamur içinde bırakılmasına tepki gösterdi. Mahalle sakinleri, çocuklarını okula göndereceği zaman çizme ve botlar giydirerek yola çıkardıklarını, yetkililerden yolun yapmalarını istediklerini belirtti.

2010 yılında köy statüsünde mahalleye dönüşen yaklaşık 5 bin nüfuslu Cumhuriyet Mahallesi'nin 1021 nolu Sokak sakinleri yapımı beklenen yol için Çarşamba Belediyesi'nin söz verdiğini, verilen sözün ardından çalışmaların başlamadığını ifade etti.

Mahallenin birçok kısmına kilit parke çalışması uygulandığı gibi kendi sokaklarına da kilit parkenin yapılmasının isteyen Mahalle sakini İsmet Gültekin, kendi çabalarıyla yola çakıl döktürdüğünü fakat Çarşamba Belediyesi'nin alt yapı çalışmalarında kendi emeğinin de ziyan olduğunu ifade ederek, "Çarşamba Belediyesi buraya yol yapılacağına dair söz vermişti. Verilen sözün ardından mahallemize gelen olmadı. Mahalle olduğumuz zaman alt yapı çalışmaları yapılırken evimizin önünden çok belediye aracı geçti. Yol ondan sonra daha kötü bir duruma geldi. Çocuklarımızı çamurun içinde okullarına gönderiyoruz. Ayakkabı yerine çizme giydiriyoruz. Parke döşeli yere kadar ellerinde ayakkabı ayaklarında çizme yürümeye çalışıyorlar. Evimizden dışarı çıkamıyoruz. Bir an önce belediye ekiplerinin söz verdikleri yolun yapılmasının istiyoruz" dedi.

Mahalle sakinleri yolda yürümenin çok güç olduğunu dile getirdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çarşamba'da Öğrencilerin Çamurla Sınavı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement