Çaykur Rizespor 3 Puan İçin Sahaya Çıkacak - Son Dakika
Güncel

Çaykur Rizespor 3 Puan İçin Sahaya Çıkacak

Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor sahasında konuk edeceği Balıkesirspor'u yenerek sahasında galibiyetle tanışmak istiyor.

19.10.2014 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor sahasında konuk edeceği Balıkesirspor'u yenerek sahasında galibiyetle tanışmak istiyor.

Ligde 5 maçta 5 puan toplayan Çaykur Rizespor ilk galibiyetini geçenh hafta deplasmanda Eskişehirspor karşısında aldı. Evinde galibiyeti bulunmayan yeşil mavili takım, Balıkesirspor maçında 3 puanı amaçlıyor.

Çaykur Rizespor'da ülkelerinin milli takımlarından dönen Viera, Oboabona, Ali Adnan ve Kweuke takıma katıldı. Sakatlıkları bulunan Kağan Söylemezgiller ve Ümit Korkmaz'ın bu maçta forma giyemeyeceği Kıvanç'ın ise durumunun maç saatinde belli olacağı belirtildi.

ÖZDİLEK: KAZANMALIYIZ

Çaykur Rizespor teknik direktörü Mehmet Özdilek, Eskişehirspor karşısında aldıkları galibiyetin kendilerine özgüven ve moral getirdiğini belirterek bunun anlam kazanması için sahalarında Balıkesirspor maçını kazanmaları gerektiği ifade ederken şunları söyledi:

"Ligde kendi sahamızda maç kazanamadık. Balıkesirspor maçıyla yaklaşık 180 gündür yapamadığımız üst üste maç kazanma şansını yakalama imkanımız var. Kendi evimizde ve kendi seyircimiz önünde favoriyiz. Moralimiz de yerinde. Taraftarımızın desteği ile kazanacağımıza inanıyorum." - Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çaykur Rizespor 3 Puan İçin Sahaya Çıkacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement