Çaykur Rizespor-Eskişehirspor Soyunma Odaları - Son Dakika
Spor

Çaykur Rizespor-Eskişehirspor Soyunma Odaları

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman'ın cezası nedeniyle maçı değerlendiren kaleci antrenörü Ahmet Ziya Yüce, 1-1 berabere sonuçlanan müsabakayı değerlenirirken şöyle dedi: "HİKMET KARAMAN'I TRİBÜNE GÖNDERMEK HAKEMİN AYIBI" "18 yıldır Hikmet Karaman ile çalışıyoruz.

07.02.2016 16:34

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman'ın cezası nedeniyle maçı değerlendiren kaleci antrenörü Ahmet Ziya Yüce, 1-1 berabere sonuçlanan müsabakayı değerlenirirken şöyle dedi:

"HİKMET KARAMAN'I TRİBÜNE GÖNDERMEK HAKEMİN AYIBI"

"18 yıldır Hikmet Karaman ile çalışıyoruz. Hikmet Karaman'ı tribüne göndermek çok ayıp oldu. Penaltıyı izledim. Düşen oyuncuya sarı kart vermeye giderken yan hakemin uyarısıyla penaltı verdi. Aynı oyuncu için başka bir pozisyonda yan hakem ofsayt kaldırdı ama Fırat Aydınus devam etti. Hikmet hoca itiraz edince oyundan gönderildi. İlk 45 dakika pozisyon vermedik ama 1-0 yenik düştük. Puan almayı hedeflediğimiz bir maçta böyle bir olay yaşamak üzücü. Çaykur Rizespor olarak yukarda tutunma maçlarımızı böyle kritik pozisyonlarla kaybettik. Artık 14 kalan maçımıza bakacağız. Bu maçlarda kaybettiğimiz puanları telafi edeceğiz."

SAMET AYBABA: "1 PUAN BİZİM İÇİN KAZANÇ"

Eskişehirspor teknik direktörü Samet Aybaba ise golden sonra baskı yediklerini belirtirken şunları söyledi:

"Çok pozisyon bulduk ancak doğru kademe, savunma yapamadık ve hücuma çıkamadık. İkinci yarı orta alanda kalabalık olduk. Kweuke olmayınca kenarların kullanılacağını düşünmüştük. Futbol bu, her türlü şeye açık. Oyuncularımın ikinci yarı oyunundan memnunum. Her maç çok önemli. Bugün alınan 1 puan bizim için bir kazançtır. Önümüzde zorlu maçlar var. Kendimizi daha da geliştirerek kalan maçlarımıza hazırlanacağız." - Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Çaykur Rizespor-Eskişehirspor Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement