Çaykur Rizespor'un Kampı Avusturya'da - Son Dakika
Güncel

Çaykur Rizespor'un Kampı Avusturya'da

Çaykur Rizespor Avusturya'daki 2'nci etap kampında Avrupa'nın önde gelen güçlü futbol takımları ile hazırlık maçları oynayacak.

18.06.2015 15:26  Güncelleme: 16:18

– ÇAYKUR Rizespor'un yeni sezon için kamp programı belli oldu, yeşil mavili takımın Avusturya'daki 2'nci etap kampında Avrupa'nın önde gelen güçlü futbol takımları ile hazırlık maçları oynayacağı açıklandı.

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, takımının yeni sezon hazırlıkları için 1 Temmuz tarihinde Rize'de toplanacağını, ilk hazırlık kampını Mehmet Cengiz Tesislerinde 10 gün süreyle gerçekleştireceğini ifade ederken şöyle devam etti:

"İkinci hazırlık kampı çalışmalarını 12-30 Temmuz 2015 tarihleri arasında Avusturya'nın Seefeld kasabasında, sürdürecek olan takımımız, 18 gün kalacağı Avusturya'da birçok hazırlık maçı oynayacak. Atletic Bilbao, FK Ufa, W. Bremen, M.Gladbach, Augsburg, Ingolstadt, H.Berlin, M.Haifa, Lokomotif Taşkent takımları ile karşılaşacağız. Aynı bölgede kamp yapan süper lig takımlarımızdan biri veya Norwich City ile oynayacağımız hazırlık maçından sonra Avusturya kampını tamamlayacağız. Sonrasında Rize'ye dönülecek ve  lig maçları için hazırlıkları burada devam edecek." - Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çaykur Rizespor'un Kampı Avusturya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement