Çaykur Rizespor ve Atiker Konyaspor Yöneticileri, 15 Temmuz Şehitlerini Andı - Son Dakika
Güncel

Çaykur Rizespor ve Atiker Konyaspor Yöneticileri, 15 Temmuz Şehitlerini Andı

Çaykur Rizespor ve Atiker Konyaspor Yöneticileri, 15 Temmuz Şehitlerini Andı

ÇAYKUR Rizespor ve Atiker Konyaspor yöneticileri, Süper Lig'de oynanacak karşılaşma öncesi, 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden 12 Rizeli vatandaşın anısına Rize Cumhuriyet Meydanı'nda yaptırılan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anıtına çelenk bıraktı.

20.08.2016 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÇAYKUR Rizespor ve Atiker Konyaspor yöneticileri, Süper Lig'de oynanacak karşılaşma öncesi, 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden 12 Rizeli vatandaşın anısına Rize Cumhuriyet Meydanı'nda yaptırılan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anıtına çelenk bıraktı.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anıtı önünde biraraya gelen Çaykur Rizespor Kulüp Başkanvekili Halim Mete ile Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ve her iki takımın yöneticileri ayrı ayrı çelenk koydu, saygı duruşunda bulunarak şehitler için dua okudu.

Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Çaykur Rizespor kulübünün daveti üzerine 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini andıklarını belirterek, "Ülke olarak olağanüstü dönemlerden geçiyoruz. Her yerde birlik ve beraberlik için etkinlikler yapılıyor. Biz de iki güzide kulüp olarak böyle bir program gerçekleştirdik. Şehitler var olduğu sürece Türkiye Cumhuriyeti ilelebet var olacaktır" dedi.

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanvekili Halim Mete ise, FETÖ örgütünün terörist saldırısı sonucu şehit düşen 240 vatandaştan 12'sinin Rizeli olduğunu belirterek kardeş kulüp Atiker Konyaspor ile birlikte şehitleri andıklarını söyledi. Mete, "Bu meydanlarda milletimiz yan yana demokrasi şölenleri yaptı. Farklı illerden bir araya gelenlerin aynı duyguları taşıdığını ve FETÖ örgütünün yaptığı saldırıyı birlikte kınadığımızı göstermek istedik" ifadelerini kullandı, 15 Temmuz sonrası vatandaşların gösterdiği beraberliği gönülden alkışladığını dile getirdi.

- Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çaykur Rizespor ve Atiker Konyaspor Yöneticileri, 15 Temmuz Şehitlerini Andı - Son Dakika


Advertisement