Çaykur Rizespor, Vedat Muriqi transferinden 2.6 milyon euro pay alacak - Son Dakika
Spor

Çaykur Rizespor, Vedat Muriqi transferinden 2.6 milyon euro pay alacak

Lazio'ya transferi gerçekleşen Vedat Muriqi için oyuncunun eski takımı Çaykur Rizespor'un ne kadar alacağı belli oldu. Toplam transferin yüzde 15'lik kısmından pay alacak Karadeniz temsilcisine 2.6 milyon euro ödeme yapılacak.

08.09.2020 22:33  Güncelleme: 23:38

Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi, Roma'ya gidip sağlık kontrolünden geçecek ve yeni takımına 5 yıllık imza atacak. Bu gelişmenin ardından oyuncunun eski kulübü Çaykur Rizespor'un da bu transferden ne kadar pay alacağı netleşti.

Fenerbahçe 17,5 milyon euro net kazanırken bonuslarla birlikte sarı lacivertlilerin kasasına girecek miktar 20 milyon euroyu bulacak. Yüzde 15'lik pay ise Rizespor'a verilecek. Karadeniz ekibi, böylelikle 2.6 milyon euro alacak.

WEST BROMWICH DE GÜNDEMDEYDİ

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılacak olan Lazio, nihayet Vedat Muriqi hayalini gerçekleştirdi. Uzun süredir West Bromwich ile Lazio'nun talip olduğu oyuncu için Fenerbahçe ile yapılan görüşmelerde ipi göğüsleyen İtalyan ekibi oldu.

YILLIK ÜCRETİ AÇIKLANMADI

Vedat'ın bu anlaşmadan ne kadar kazanacağı konusunda ise henüz bir açıklama yapılmadı.

YOKLUKTAN ZİRVEYE ULAŞTI

Çocukluğu savaş dönemlerine rastlayan ve Kosova'da büyük yokluklar içinde büyüyen Vedat Muriqi, Giresunspor'a transfer olduktan sonra hayatı değişti. O dönem 1.Lig'de yer alan Giresun'da 17 gol atmayı başardı. Ardından Gençlerbirliği'ne transfer olan Vedat için Başkent ekibi Giresunspor'a 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.

17 GOL ATTI, 7 DE ASİST YAPTI

Vedat, geçen sezon Süper Lig'de 17 gol atıp, 7 de asist yaptı. Yıldız isim Kosova Milli Takımı'nda ise 23 karşılaşmada 8 gol atma başarısı gösterdi.

(Akşam)

Çaykur Rizespor, Vedat Muriqi transferinden 2.6 milyon euro pay alacak

Son Dakika Spor Çaykur Rizespor, Vedat Muriqi transferinden 2.6 milyon euro pay alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • 61 trabzon: geçen sene ligi zar zor 7.sırada bitirmiş bir takımdan iyi gitmiş bu paralara sörloct al daha iyi kafa yok bunlarda çöp elif gibi çürüyecek bebenin adı duyulmuyor 5 10 Yanıtla
    Kulup farkı : Kıskanma kulup farkı adam fenerde oynuyor ligi kaçıncı bitirmesi önemli değil senin gibi Anadolu un ufak şehir takımı değil 2 0
  • Deniz Varol: lazio bu kadar parayı vermeyecek...üstünü Alii koç tamamlayacak diye duydum edindiğim kaynaklara 0 3 Yanıtla
    Tamam : He he ondan aylarca pazarlık yapıyorlar 1 0
  • gecekondu : iyi para valla bu adamdan helal olsun 3 0 Yanıtla
  • 12.adam: immobile yakında yedek kalır türk gücünü görün 0 2 Yanıtla
  • jailson: sattında lig başlıyor kimi alacaksın başkan 1 0 Yanıtla
  • Hülle: Kokusu çıkar üç gune 0 1 Yanıtla
  • PARAMIZI VER FENER KIVIRMA: ÇAYKUR RİZE 0 0 Yanıtla
  • Hakan: Koca bir Balon 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement