Çebi: Evet, Lanzini ve Töre... - Son Dakika
Spor

Çebi: Evet, Lanzini ve Töre...

Çebi: Evet, Lanzini ve Töre...

Beşiktaş Kulübü, son günlerde isimleri sıkça anılan transferler hakkında açıklamalarda bulundu.

18.07.2014 18:31

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, düzenledikleri basın toplantısında transfer çalışmaları hakkında merak edilenleri cevapladı.

Son günlerde sıkça ismi geçen Lanzini ve Gökhan Töre transferleriyle ilgili olarak, "Evet, Lanzini ve Gökhan listemizde yer alıyor. Çalışmalarımız ve değerlendirmelerimiz devam ediyor. Ciddi anlamda ilgileniyoruz ancak alternatiflerimiz de mevcut." dedi.

Yabancı sınırlamasının hareketleri sınırladığından bahsederek, "5+3 ile transferler zor bir konuma geldi. Yerli alınca başka problem, yabancı alsanız başka... Ancak stoper arayışlarımız sürüyor." şeklinde konuştu.

Önder Özen'in istifasıyla ilgili, "Şu an için sportif direktör adaylarımız yok. Önder Özen'in istifası beklediğimiz bir durum değildi. Tamamen hazırlıksız yakalandık. Oluşturduğu bir düzen var ve bu şimdilik devam ediyor." ifadelerini kullandı.

İbrahim Toraman'ın kadroya geri dönmesiyle alakalı, "İbrahim Toraman'ın takıma dönmesini istiyoruz. Sonuçta herkesin pozitif olması gereken bir dönemden geçiyoruz. Hocamızla bu konuyu tüm yönleriyle masaya yatırdık. Birkaç güne sonuç çıkar." açıklamalarında bulundu.

İlhan Mansız teklifiyle ilgili, "Hocamız İlhan Mansız'ın takımda görev alabileceğini ilettik. Ancak ekibinden mutlu olduğunu ve bu şekilde çalışmaya edeceğini bize bildirdi." dedi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Çebi: Evet, Lanzini ve Töre... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement