Cebinizdeki Yedek Bataryanız : Travelcard ! - Son Dakika
Teknoloji

Cebinizdeki Yedek Bataryanız : Travelcard !

TravelCard adlı bu ürün cebinizde kolaylıkla taşıyabileceğiniz bir yedek batarya !Akıllı telefon kullanımı gittikçe artmakla kalmıyor akıllı telefonumuzla yapabileceklerimiz de uygulamalarla birlikte sürekli artıyor.

31.08.2014 17:11

TravelCard adlı bu ürün cebinizde kolaylıkla taşıyabileceğiniz bir yedek batarya !

Akıllı telefon kullanımı gittikçe artmakla kalmıyor akıllı telefonumuzla yapabileceklerimiz de uygulamalarla birlikte sürekli artıyor. Hal böyle olunca bataryalarımız bizim ve akıllı telefonlarımızın hızına yetmiyor. Bu sebeple kullanıcılar için geliştirilen yedek batarya veya kolay şarj yöntemleri piyasada önemli bir yer kaplıyor. İşte karşınızda bu ürünlerden biri olan TravelCard.

TravelCard'ı diğer yedek bataryalardan ayıran en önemli özelliği sadece bir kredi kartı boyutunda olması. Taşınımı oldukça kolay olan TravelCard ince yapısına rağmen bünyesinde şarj girişi, değişen kablo, micro USB girişi ve ışık kablosu bulunduruyor. İncecik bir kredi kartı görünümüne sahip bir yedek bataryanın bu gibi özelliklerinin bulunması gerçekten etkileyici.

1500 mAh kapasiteye sahip bir batarya olan TravelCard telefonunuzun şarjı azaldığında ya da tükendiğinde bu kapasitesini hızlıca telefonunuza transfer edebiliyor. Android telefonlar üzerine yapılan denemelerde TravelCard 'ın 30 dakikada transfer işlemini tamamladığı gözlenmiş. iPhone 'larda ise bu süre biraz daha uzayabiliyor.

Cüzdanınıza kolayca sığabilecek bir yedek batarya fikri herkes tarafından harika karşılanıyor fakat tabii ki her üründe olduğu gibi TravelCard 'ın da birkaç problemi var. TravelCard 'ın bu boyutlarda olabilmesi için ince bir alüminyum kullanılmış. Bu durum TravelCard 'ın darbelere karşı çokta dayanıklı olmamasına sebep oluyor.

TravelCard kesinlikle rakiplerine göre inceliği ve hızlı transfer gücüyle birkaç adım önde. Eğer bir gün yedek batarya almak isterseniz rahatlıkla TravelCard 'ı tercih edebilirsiniz.

The post Cebinizdeki Yedek Bataryanız : TravelCard ! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Cebinizdeki Yedek Bataryanız : Travelcard ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement