Milli Eğitim Müdürü Çelik, Karne Notları Tavsiyesinde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Milli Eğitim Müdürü Çelik, Karne Notları Tavsiyesinde Bulundu

Milli Eğitim Müdürü Çelik, Karne Notları Tavsiyesinde Bulundu

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, sömestr tatili öncesi öğrenci ve velilere tavsiyelerde bulundu.

23.01.2015 12:50  Güncelleme: 14:35

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, yarıyıl tatili öncesi, anne ve babalara karne uyarısı yaparak öğrencilere de önemli tavsiyelerde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, çocuğun asla başka çocuklarla kıyaslanmaması gerektiğini belirterek, her çocuğun farklı bir yapıya sahip olduğu gerçeğine dikkat çekti.

Bugün karne alan öğrencilerin, daha başarılı olması için velilere önemli sorumluluklar düştüğünü belirten Çelik, tüm öğrencilere başarılar diledi.

"Çocuklarımızı, sadece karnelerinde yer alan notlarla değerlendirmeyelim" diyen Çelik;

"Unutmamalı ki, karnedeki notlar, ebeveynlerin çocuklarıyla ne kadar ilgilendiklerinin de bir göstergesidir. Değerli anne ve babalar, sevgili çocuklarımızın, alacakları yarıyıl karnesi ile ilgili ilk değerlendirmeyi, mutlaka çocuklarınızla birlikte yapın. Aldığı kırık notların, dünyanın sonu olmadığını, derslerine daha fazla çalışarak başarılı olabileceğini anlatın. Kırık notlar için, asla çocuğu cezalandırma ve küçük düşürme yöntemine başvurmayın" dedi. Çelik öğrencilere de tavsiyelerde bulunarak, "Tatili ikinci yarıyıla hazırlanmak için, iyi bir fırsat görün. 2 hafta sürecek yarıyıl tatilinde dinlenirken, aynı zamanda her fırsatta kitap okuyun. Kendi durumunuza göre, ihtiyaç duyduğunuz dersleriniz varsa, konu tekrarı yaparak, zamanı iyi değerlendirin" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Milli Eğitim Müdürü Çelik, Karne Notları Tavsiyesinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement