Çelikhan Anaokul Öğrencilerine Trafik Dersi Verildi - Son Dakika
Yerel

Çelikhan Anaokul Öğrencilerine Trafik Dersi Verildi

Çelikhan Anaokul Öğrencilerine Trafik Dersi Verildi

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde Çelikhan Emniyet Amirliği’ne bağlı Trafik Denetleme Birimi’nde görevli polisler tarafından Çelikhan Anaokulu öğrencilerine ‘Trafikte Bilinçlenme’ dersi verdi.

17.02.2014 12:45

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde Çelikhan Emniyet Amirliği'ne bağlı Trafik Denetleme Birimi'nde görevli polisler tarafından Çelikhan Anaokulu öğrencilerine 'Trafikte Bilinçlenme' dersi verdi.

Çelikhan Anaokulu öğrencilerine verilen trafikte bilinçlendirme dersinde, 25 minik öğrenciye gelecekte trafik kurallarında bilinçli ve saygılı birey olsunlar düşüncesiyle animasyon ve çizgi filmlerden hazırlanan trafik dersi slayt gösterisi eşliğinde anlatıldı. Trafik eğitimleri açısından erken yaş döneminin önemli olduğuna değinen polisler," Çelikhan Anaokulunda 25 minik öğrencimize daha bu yaşlardan trafik eğitimi alsınlar gelecekte bilinçli ve kurallara saygılı birer birey olsunlar mantığıyla animasyon ve çizgi filmlerinden hazırladığımız 1 saatlik ders verdik. Eğitimimizin sonun dada her öğrencimize çeşitli hediyeler dağıttık. Trafik eğitiminde bu seneki hedefimiz Çelikhan genelindeki tüm ilköğretim öğrencilerine bu ve buna benzer eğitimler vererek bilinçli bir nesil yetiştirmede üstümüze ne görev düşüyorsa yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çelikhan Anaokul Öğrencilerine Trafik Dersi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement