Çelikhan'da Şeçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Çelikhan'da Şeçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Çelikhan\'da Şeçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde, Mahalli İdareler Seçimi ile ilgili Kaymakam Ömer Dağdeviren başkanlığında Seçim Güvenliği Toplantısı gerçekleştirildi.

06.03.2014 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde 30 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi ile ilgili Kaymakam Ömer Dağdeviren başkanlığında 'seçim güvenliği' toplantısı gerçekleştirildi.

Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen seçim güvenlik toplantısına; İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cenk Yılmaz, İlçe Emniyet Amiri Ahmet Gürfidan ile mahalli seçimlere katılacak siyasi parti temsilcileri ve belediye başkan adayları katıldı.

30 Mart 2014 Pazar günü ülke genelinde yapılacak olan Mahalli İdareler ile Mahalle Muhtarlıklar Seçimleri için ilçede huzur ve güvenliği hakkında tedbirlerin alınması konuları konuşuldu.

Kaymakam Ömer Dağdeviren, toplantıda seçimlerde herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi için seçim döneminde alınması gereken önlemler, oy verme gününden önce ve oy verme gününde alınması gereken tedbirlerin konuşulduğunu aktardı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çelikhan'da Şeçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement