Çelikhan'da Türk Polis Teşkilatının 169. Yıl Dönümü Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Çelikhan'da Türk Polis Teşkilatının 169. Yıl Dönümü Kutlaması

Çelikhan\'da Türk Polis Teşkilatının 169. Yıl Dönümü Kutlaması

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde İlçe Emniyet Amirliği, Türk Polis Teşkilatı’nın 169. kuruluş yıldönümü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenledi.

10.04.2014 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde İlçe Emniyet Amirliği, Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıldönümü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenledi.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümü kutlamaları, birinci gün şehitlik ve şehitlik ailelerini ziyareti gerçekleştirildikten sonra akşam namazı müteakiben Ulu Camii de mevlit okutuldu. İkinci gün Kaymakamlık bahçesinde çelenk koyma töreni ve akabinde Emniyet Amirliği lokalinde ikram ve tebriklerin kabulü yapıldı. Kutlama etkinlikleri kapsamında, konuyla alakalı Okullar arası şiir ve resim dalında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. 169. Yıl Polis Haftası kapsamında düzenlenen şiir yarışmasında birici Yunus Emre Ortaokulu 6/B sınıfından Mustafa Karadağlı seçildi. Resim dalında ise birinciliği Fatih İlköğretim Okulundan Ayşe Sevgi'nin çizim ve eseri beğenildi.

Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yıldönümü dolayısıyla Çelikhan Emniyet Amirliği lokalinde düzenlenen tebrik ve ikrama Çelikhan Kaymakamı Ömer Değdeviren, Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, İlçe Jandarma Komutanı J. Üsteğmen Cenk Yılmaz, İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Ahmet Gürfidan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"Halkın hizmetindeyiz" diyen İlçe Emniyet Amiri Ahmet Görfidan, "Her zaman milletin hizmetinde olduk, bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. İlçemizde mevcut olan güven ve huzur ortamını deha iyi hale getirmek için gayret içerisindeyiz" dedi.

169. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında son olarak İlçe Emniyet Amirliği ile ilçe Jandarma Komutanlığı personeli halı saha maçı oynandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çelikhan'da Türk Polis Teşkilatının 169. Yıl Dönümü Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement