Çelikhan Halk Eğitim Merkezinin Yılsonu Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Çelikhan Halk Eğitim Merkezinin Yılsonu Sergisi Açıldı

Çelikhan Halk Eğitim Merkezinin Yılsonu Sergisi Açıldı

Adıyaman'ın Çelikhan Halk Eğitim Merkezi, 2013-2014 eğitim öğretim yılının yıl sonu sergisini açtı.

13.06.2014 08:38  Güncelleme: 08:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Çelikhan Halk Eğitim Merkezi, 2013-2014 eğitim öğretim yılının yıl sonu sergisini açtı.

Anadolu Lisesi ek binada açılışı yapılan sergide kursiyerlerin yıl boyunca ürettikleri ürünler sergilendi. Serginin açılış kurdelesini ilçe Kaymakamı Ömer Dağdeviren kesti. El sanatları kursiyerlerinin sertifika töreni, bağlama kursu kursiyerlerinden türküler ve halk oyunları gösterilerinin ardından yılsonu sergisi gezildi.

İlçe Kaymakamı Ömer Dağdeviren açılıoşta yaptığı konuşmada, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nün açmış olduğu kurslara katılan kursiyerleri kutlayarak emeği geçenlere teşekkür etti.

Halk Eğitimi Müdürü Ümit Dönmez de konuşmasında, "Müdürlüğümüzce 2013-2014 eğitim öğretim yılında toplam 60 kurs açılmış olup, bin 100 kursiyere eğitim verildi. Bunlardan başarılı olan ve hak kazanan kursiyerlerimize sertifikalarını takdim ettik. Belge alan kursiyerlerimizi tebrik ederiyoruz. Bir sonraki eğitim ve öğretim yılında talepler doğrultusunda kurslarımız açılacak "dedi.

Sergiyi Kaymakam Ömer Dağdeviren'in yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Cenk Yılmaz, İlçe Emniyet Amiri Ahmet Gürfidan, Çelikhan Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kenan Acar ve çok sayıda vatandaş gezdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çelikhan Halk Eğitim Merkezinin Yılsonu Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement