Çelikhan Öğrencilerine Trafik Eğitimi Seminerleri Veriliyor - Son Dakika
Yerel

Çelikhan Öğrencilerine Trafik Eğitimi Seminerleri Veriliyor

Çelikhan Öğrencilerine Trafik Eğitimi Seminerleri Veriliyor

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde İlçe Trafik Büro Amirliği ekipleri, ilçede bulunan okullarda öğrencilere trafikte daha bilinçli hareket etmelerini sağlamak için eğitim seminerleri veriyor.

13.02.2014 13:44

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde İlçe Trafik Büro Amirliği ekipleri, ilçede bulunan okullarda öğrencilere trafikte daha bilinçli hareket etmelerini sağlamak için eğitim seminerleri veriyor.

Çelikhan İlçe Emniyet Amirliğine bağlı Trafik denetleme Çelikhan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konferans Salonu'nda yaklaşık 200 öğrenciye seminer ve slayt gösterisi yapılarak trafik konusunda bilgilendirildi. Seminerde trafik polisleri, öğrencilere trafik kuralları hakkında bilgilendirerek, trafikte davranış, trafik kuralları, karşıdan karşıya geçiş, emniyet kemeri takmanın önemi, işaret levhaları, sürücülerin dikkat etmesi gereken konular çizgi filim ve animasyon olarak hazırlanan eğitim programı slayt gösterisi eşliğinde anlatıldı.

Trafik kurallarında bilinçli olmanın çok önemli olduğunu belirten Çelikhan ilçe Emniyet Amirliğine bağlı trafik denetlemeden görevli Özgür Şahingöz, "Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konferans Salonu'nda 200 öğrencimize ve sınıf öğretmenlerimize temel trafik eğitimiyle alakalı çizgi filim ve animasyon olarak hazırladığımız eğitim programımızın sunumunu gerçekleştirdik. Ayrıca her katılımcı öğrencilerimize çeşitli hediyeler dağıttık. Örencilerin trafik kurallarında bilinçli ve hazırlıklı olmaları için bu dersleri vermeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çelikhan Öğrencilerine Trafik Eğitimi Seminerleri Veriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement