Cem Adrian'ın Yeni Şarkısı - Son Dakika
Kültür Sanat

Cem Adrian'ın Yeni Şarkısı

Cem Adrian\'ın Yeni Şarkısı

Cem Adrian, son albümünden yalnızca bir yıl sonra, Eylül 2013'te yayınlanacak 7. albümü "Şeker Prens ve Tuz Kral"ın ilk şarkısını hayranlarına hediye etti!

20.04.2013 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cem Adrian'ın Yeni Şarkısı "Ben Seni Çok Sevdim" 3 Günde 239 Bin Kez Dinlendi!

Adrian'ın, geçtiğimiz akşam sosyal medya üzerinden sevenleriyle paylaştığı "Ben Seni Çok Sevdim" adlı yeni parçasının dinlenme sayısı, yalnızca 3 günde 239.000'i geçti!

Verdiği sayısız konserde hayranlarıyla buluşmaya devam ederken, kendine özgü tarzı ve tavrıyla müzik çalışmalarını da sürdüren Cem Adrian; son albümü "Siyah Bir Veda Öpücüğü"nün ardından yalnızca bir yıl sonra yeni albümü çıkarmaya hazırlanıyor. Adrian; Eylül 2013'te yayınlamaya hazırlandığı "Şeker Prens ve Tuz Kral" adlı yeni albümünü sevenlerinin beğenisine sunmadan önceyse, sevenlerine erken bir hediye sundu.

Yayınlanacak yeni albümünün "Ben Seni Çok Sevdim" adlı ilk parçasını sosyal medya üzerinden dinleyicileriyle paylaşan Cem Adrian; yalnızca 3 günde 200.000'i aşan dinlenme sayısıyla iddialı bir başarıya imza attı. Sanatçının, "Ben Seni Çok Sevdim" adlı şarkısı http://www.youtube.com/user/cemadrianofficial adresinden dinlenebilir.

Adrian'ın Eylül 2013'te yayınlamaya hazırlandığı "Şeker Prens ve Tuz Kral" albümünde tüm besteler yine kendi imzasını taşıyor. Albümde ayrıca, henüz açıklanmayan konuklar da Adrian'a eşlik edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Cem Adrian'ın Yeni Şarkısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement