Cem Özer: Nurgül, Petekkaya'nın Ağzının Payını Verdi - Son Dakika
Magazin

Cem Özer: Nurgül, Petekkaya'nın Ağzının Payını Verdi

Eski eşi Nurgül Yeşilçay'ın Erkan Petekkaya ile yaşadığı polemikle ilgili konuşan Cem Özer, "Nurgül güçlü kadın, Petekkaya'nın ağzının payını da verdi" dedi.

26.03.2017 09:59  Güncelleme: 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz hafta altı yıllık sevgilisi Pınar Dura ile dünyaevine giren Cem Özer, eski eşi ve oğlu Nejat'ın annesi Nurgül Yeşilçay'a sahip çıktı.

ÖNDE GELEN İSİMLER SEÇKİN MEKANLARI OYLADI

Bu yıl ilki gerçekleşecek olan 'Milliyet Şehrin En İyileri' ödül töreni öncesi jüri Nişantaşı Spago İstanbul'da toplandı. Aralarında Armağan Çağlayan, Reha Arar, Cem Özer, Gizem Özdilli gibi isimlerin bulunduğu jüri gece hayatının seçkin mekanlarını oyladı.

"ONU ÇOK SEVİYORUM"

Geçtiğimiz hafta altı yıllık sevgilisi Pınar Dura ile dünya evine giren Cem Özer, balayı öncesi oylama gecesine katıldı. Evliliğinin mutlu şekilde devam ettiğini söyleyen Özer, "Biz uzun yıllardır birlikteyiz. Eşime Pierre Loti'de evlilik teklif ettim. Onu çok seviyorum" şeklinde konuştu.

"PETEKKAYA'NIN AĞZININ PAYINI VERDİ"

Muhabirlerin eski eşi Nurgül Yeşilçay'ın Erkan Petekkaya ile olan polemiği hakkındaki sorulara ünlü komedyen, "Ben bu polemiklere girmek istemem. Nurgül benim oğlum Nejat'ın annesidir. Ancak kendisiyle herhangi bir bağım yok. Benden bağımsız bir kadın o. Ama Nurgül güçlü kadın, Petekkaya'nın ağzının payını da verdi" dedi.

Cem Özer: Nurgül, Petekkaya\'nın Ağzının Payını Verdi

Son Dakika Magazin Cem Özer: Nurgül, Petekkaya'nın Ağzının Payını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement