Cennet Nine'yi Alevlerin Arasından Komşuları Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Cennet Nine'yi Alevlerin Arasından Komşuları Kurtardı

Cennet Nine\'yi Alevlerin Arasından Komşuları Kurtardı

Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde yalnız yaşayan 79 yaşındaki Cennet Şener, mutfak tüpündeki parlama nedeniyle çıkan yangında yaralandı.

12.01.2015 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde yalnız yaşayan 79 yaşındaki Cennet Şener, mutfak tüpündeki parlama nedeniyle çıkan yangında yaralandı. Ev kullanılmaz hale gelirken, el ve yüzünde yanıklar meydana gelen Şener, son anda kurtarılıp ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İncirliova'ya 20 kilometre mesafedeki Köprüovası Mahallesi'nde yalnız yaşayan 6 çocuk annesi Cennet Şener, bugün saat 09.30 sıralarında çay demlemek için mutfaktaki ocağı yakmak istedi. Mutfak tüpündeki kaçağı farketmeyen Şener'in çakmağı ateşlemesiyle birlikte mutfağı birden alevler sardı. El ve yüzü yanan Şener, acı içinde panikle bağırmaya başladı. Bu sırada feryadını duyup gelen komşularının da yardımıyla Şener kendini dışarı atarak canını kurtardı.

112 Acil servis ambulansı ile Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Şener, tedaviye alındı. Komşuları, itfaiye gelene kadar hortum ve kovalarla alevleri söndürmeye çalışsa da başarılı olamadı. Alevler kısa sürede tek katlı evin tüm odalarını sardı. Ev kullanılmaz hale geldi. İtfaiye ekipleri su sıkarak alevleri söndürdü. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cennet Nine'yi Alevlerin Arasından Komşuları Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement