Çerkezköy'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Çerkezköy'den Kısa Kısa

Çerkezköy Belediyesi tarafından Veliköy Mahallesi'nde yazlık düğün salonu yapılacak.

10.05.2015 09:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çerkezköy Belediyesi tarafından Veliköy Mahallesi'nde yazlık düğün salonu yapılacak.

Belediye Başkanı Vahap Akay, yaptığı açıklamada,  yazlık düğün salonunun mayıs ayı sonunda hizmete açılacağını belirterek, "Yaklaşık 800 metrekarelik alana yapacağımız yazlık düğün salonumuz bölgenin ihtiyacını ciddi oranda karşılayacak" dedi.

Düğün salonu için planlanan yeşil alanın zeminini parke taş ile kaplayacaklarını ve modern bir gelin damat odası, lavabo ile tuvaletlerin yapımına da başlayacaklarını ifade eden Akay, amfi tipi oturma düzeni ve orkestra alanı yapıldıktan sonra güvenlik noktası, otopark alanı ve büfe yapımı tamamlandıktan sonra salonun hizmete açılacağını söyledi.

"Yaz spor okulu" açılacak

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, "Yaz spor okulu" açılacak.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, yaptığı açıklamada, yaz tatilinde çocukların spor yapmaları için yaz spor okulu açılacağını belirtti.

Yaz spor okulu faaliyetlerinin ücretsiz olacağını ve toplamda 9 farklı branştan oluşacağını ifade eden Akay, " Futbol, basketbol, voleybol, badminton, yüzme, masa tenisi, folklör, step-aerobik ve ingilizce gibi kursların birinci dönem eğitimleri 22 Haziran - 31 Temmuz, ikinci dönemi ise 1 Ağustos ile 4 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 7-14 yaş arası çocukları kapsayan ücretsiz yaz spor okulu uygulamamıza başvurmak isteyenler Çerkezköy Belediyesi Halk Masası'na müracaat ederek kayıt yaptırabilecekler" dedi.

Akay,  çocukların gelişimi, eğitimi ve sağlığı için spora büyük önem verilmesi gerektiğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çerkezköy'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement