Çevre Düzenlemesi Ağaçların Kesilmesine Neden Oldu - Son Dakika
Yerel

Çevre Düzenlemesi Ağaçların Kesilmesine Neden Oldu

Çevre Düzenlemesi Ağaçların Kesilmesine Neden Oldu

Bayramiç Belediyesinin yaklaşık 5 ay önce maliyeden devraldığı ‘Maliye Parkı’ çevre ve park düzenlemesi çalışmalarında, park içinde bulunan çok sayıda ağaç kesildi.

05.09.2015 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayramiç Belediyesinin yaklaşık 5 ay önce maliyeden devraldığı 'Maliye Parkı' çevre ve park düzenlemesi çalışmalarında, park içinde bulunan çok sayıda ağaç kesildi.

Bayramiç Belediyesinin yaklaşık 5 ay önce mülkiyeti Maliye ait olan ve yıllardır çay bahçesi olarak

hizmet veren parkta bulunan asırlık çam ağaçları, Bayramiç Belediyesi ekipleri tarafından kesilmeye başlandı. Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan, Milli Emlak Müdürlüğüne ait olan çay bahçesini kısa süre önce Bayramiç Belediyesine devraldıklarını belirterek, "Burasını aile çay bahçesi olarak düzenleyeceğiz. Atıl bir görünümü bulunan alanı düzenleyerek yazlık ve kışlık aile çay bahçesine dönüştüreceğiz. Bu park içinde bulunan çam ağaçları ekonomik ömrünü tamamlamış, bir kısmı ise yaşlı. Orman işletme müdürlüğünden aldığımız raporda çam ağaçlarının ekonomik ömrünü tamamlamış, hastalıklı oldukları raporla bildirildi. Bizlerde bu ağaçları kesiyoruz" dedi. Çevrede bulunan vatandaşlar ise "Bayramiç ile özdeşmiş asırlık ağaçların katledilmesi kabul edilir değil. Ağaçlar kesilmeden de parkta düzenleme yapılabilirdi" diye görüş belirtiler. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çevre Düzenlemesi Ağaçların Kesilmesine Neden Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement