Chelsea'de Hazard Korkusu! - Son Dakika
Spor

Chelsea'de Hazard Korkusu!

Chelsea\'de Hazard Korkusu!

İngiliz devinde Atletico Madrid ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi yarı final maçı öncesinde Eden Hazard korkusu yaşanıyor.

21.04.2014 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chelsea'nin Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Paris Saint-Germain ile oynadığı maçta sakatlanan Eden Hazard'ın Salı günü Atletico Madrid ile oynancak olan yarı final maçına yetişmesi bekleniyordu.

Hazard'ın takımının bugünkü antrenmanında yer almaması, yıldız futboolcunun Atletico Madrid maçına kadar yetişemeyeceği yönündeki endişeler de arttırdı.

Cuma günü Hazard'ın durumu hakkında bir açıklama yapan yardımcı antrenör Steve Holland, "Bir an önce takımla birlikte çalışmalara başlaması gerekiyor. Durumunu günden güne takip ediyoruz." diye konuşmuştu.

Öte yandan Salı günü oynanacak olan maçta Teknik Direktör Jose Mourinho'nun Sunderland ile oynanan maçın kadrosunda da birtakım değişikliklere gitmesi bekleniyor. O maçta geçirdiği soğuk algınlığı nedeniyle forma giyemeyen kaleci Petr Cech takımla birlikte çalışırken, David Luiz ve Andre Schürrle ise Atletico Madrid maçında büyük ihtimalle ilk 11'deki yerlerini alacaklar.

Kritik maçta Mourinho'nun Branislav Ivanovic'in cezası nedeniyle Cesar Azpilicueta'yı sağ beke kaydırarak sol bekte Ashley Cole'a şans vermesi bekleniyor.

Nemanja Matic ve Mohamed Salah ise statü gereği bu maçta forma giyemeyecekler.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Chelsea'de Hazard Korkusu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement