Mourinho'lu Chelsea'de Kötü Gidişat Sürüyor - Son Dakika
Spor

Mourinho'lu Chelsea'de Kötü Gidişat Sürüyor

Mourinho\'lu Chelsea\'de Kötü Gidişat Sürüyor

Jose Mourinho'nun takımı Chelsea, evinde Southampton'a 3-1 mağlup olarak ligdeki 4. mağlubiyetini aldı.

03.10.2015 21:50  Güncelleme: 22:28

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de kötü gidişat sürüyor. Ligin 8. hafta mücadelesinde evinde Southampton'ı ağırlayan Chelsea, rakibine 3-1 mağlup olarak taraftarlarına şok yaşattı.

MAÇIN GOLLERİ

Maçın 10. dakikasında Willian ile öne geçen Maviler, 44'te Steven Davis'in gölüne engel olamadı ve soyunma odasına 1-1 eşitlikle girdi. İkinci yarıda gol arayan Chelsea, 60. dakikada Mane'nin gölüyle şok yaşadı ve 2-1 mağlup duruma düştü. Southampton, 72'de Pelle'nin de golüyle farkı 2'ye çıkartarak Chelsea'nin beraberlik umutları yok etti ve Jose Mourinho'nun öğrencilerine ligdeki 4. mağlubiyetini tattırdı.

4. MAĞLUBİYETİNİ ALDI

Chelsea, lig tarihindeki en kötü başlangıçlarından birini yaparak ilk hafta evinde Swansea ile 2-2 berabere kalmış, 2. haftada da Manchester City'ye deplasmanda 3-0 mağlup olmuştu. 3. haftada ise West Bromwich deplasmanın aldığı 3-2 galibiyetle çıkış yakalamak isteyen Mourinho'nun öğrencileri, 4. hafta mücadelesinde evinde Crystal Palace'a 2-1, 5. haftada da deplasmanda Everton'a 3-1 mağlup oldu. 6. hafta mücadelesinde evinde Arsenal'i deviren ve evindeki ilk galibiyetini alarak moral bulan Chelsea, sonrasında Newcastle deplasmanından 2-2 ile döndü. Bugün evinde oynadığı karşılaşmada da Southampton'a boyun eğen Mourinho'nun öğrencileri, ligde 8 hafta geride kalırken 4. mağlubiyetini aldı ve 8 puanla 16. sıraya yerleşti.

"KULÜP BENDEN İYİSİNİ BULAMAZ"

İstifa söylentilerine cevap veren Mourinho, "Kulüp benden iyi hoca bulamaz, istifa etmeyi, kaçıp gitmeyi düşünmüyorum. Eğer Chelsea beni kovarsa, kulüp tarihindeki en iyi menajeri kovmuş olacak. Kaçmayacağım. Çalışıp mücadele etmeye devam etmek istiyorum. Ben en iyisiyim. Kötü sonuçlar beni derinden yaralıyor." dedi.



Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mourinho'lu Chelsea'de Kötü Gidişat Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Kıl adam: Adam manyak . Benden iyisi yok diyor hala 21 1 Yanıtla
  • xxx: Tekme geliyor Mourinho 13 3 Yanıtla
  • map: Çok da mütevazi! 12 0 Yanıtla
  • sanmarinayeahbaby: Mourinho bana en Son Fenerbahçe'ye geleceğini söylemişti. sanırım gelmesi yakın (ocak ara transfer dönemi) hayırlı olsun. 8 1 Yanıtla
  • GÖZLEMCi: mourinho,da iman yoktur,,ömrünü bosa geciriyor,, 4 4 Yanıtla
  • Adınız soyadınız: Sağ selamet olsunda 4 2 Yanıtla
  • hulusi: işte morinho klasiği bu adam manyak abi kesın bu chelsea zirveye taşır 2 4 Yanıtla
  • Vatansever: yıldız oyuncularla şampiyon olan basit bir teknikdirektör luce ondan daha iyi ona verilen malzeme. Luce nin elinde olsa 3 0 Yanıtla
  • lampard: CHAMPION CHELSEAAAAAA 1 0 Yanıtla

Advertisement