Chelsea Zorlu Everton Deplasmanında - Son Dakika
Spor

Chelsea Zorlu Everton Deplasmanında

Chelsea Zorlu Everton Deplasmanında

İlk iki haftada fırtına gibi esen Chelsea, kadrosunu Eto'o ile güçlendiren Everton'a konuk oluyor.

30.08.2014 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Premier Lig'in ilk iki haftasında en iyi topu oynayan Chelsea, Arsenal karşısında galibiyeti kaçıran Everton ile üç puan için savaşacak.

Diego Costa'nın golleriyle sezona müthiş başlayan Cheslea, ilk hafta ligin yeni ekiplerinden Burnley'i 3-1 mağlup ettikten sonra geçtiğimiz hafta Stamford Brigde'de Leicester karşısında da kazanan taraf oldu.

Ev sahibi Everton ise ilginç bir şekilde ilk iki maçından 2-2-'lik sonuçlarla berabere ayrıldı. Geçen hafta Arsenal karşısında 2-0 öne geçen Merseyside ekibi, son dakikalarda gelen gollerle sahadan 2-2 ayrıldı.

COSTA YOKSA DROGBA VAR

Chelsea ile gollerine devam eden Costa'nın hafta içi gelen sakatlık haberi İngiltere'de şok etkisi yarattı. Jose Mourinho, Brezilya asıllı İspanyol golcünün yerine Didier Drogba'yı ilk 11'de oynatmayı planlıyor.

Geçtiğimiz hafta içinde Eto'o ile takıma takviye yapan Everton'da menajer Martinez, yıldız futbolcuya şans verebileceğini açıklamıştı. Martinez yaptığı açıklamada, Eto'o'yu oynatmadan önce antrenmanlarda görmek isterdim demesine rağmen yıldız oyuncuyu Chelsea karşısında sahaya sürebilirim diyerek sinyal verdi.

EVERTON HALA ÇOK SAKAT

Arsenal karşısında galibiyeti kaçıran Everton'da Bryan Oviedo, Arouna Kone, Ross Barkley ve Steven Pienaar'ın sakatlığı devam ederken, Lukaku'nun hafta içi antrenmada yaşadığı problemim çok ciddi olmadığı açıklanmıştı. Eto'o'nun yanı sıra Chelsea'den kiralanan Ganalı kanat oyuncusu Atsu'nun da Chelsea karşısında forma giyip giyemeceği başka bir merak konusu.

İki ekibin geçen sezon Premier Lig'de oynadığı maçlarda ev sahibi taraflar sahadan 1-0 galibiyetle ayrılmıştı.

Everton muhtemel 11'i:  Howard, Jagielka, Distin, Coleman, Baines, McCarthy, Barry, Mirallas, McGeady, Naismith, Eto'oChelsea muhtemel 11'i: Courtois, Cahill, Ivanovic, Terry, Azpilicueta, Fabregas, Matic, Oscar, Hazard, Schürrle, Didier Drogba

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Chelsea Zorlu Everton Deplasmanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement