Çiftçi: Vatandaşlar Kentimize Şevkle Gelmeli - Son Dakika
Güncel

Çiftçi: Vatandaşlar Kentimize Şevkle Gelmeli

Çiftçi: Vatandaşlar Kentimize Şevkle Gelmeli

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi gazeteciler ile bir araya geldiği toplantıda "Turizm değerlerimizi ön plana çıkarmak için hepimize görev düşüyor" dedi.

24.11.2015 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneğinin (SUÇGAD) düzenlemiş olduğu istişare ve sohbet toplantılarının ilk konuğu Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi oldu.

Dernek binasında kentte görev yapan yazılı ve görsel medya temsilcileri ile bir araya gelen Başkan Nihat Çiftçi Şanlıurfa'nın huzur ve güvenilir bir kent olduğunun her yerde ön plana çıkarılması gerektiğini belirtti.

Birçok şehirde hatta birçok ülkenin sahip olmadığı tarihi ve doğal güzelliklere Şanlıurfa'nın sahip olduğunu hatırlatan Çiftçi "Önemi bir turizm hazinesi üzerinde yaşamaktayız. Bu değerlerimizin farkına varmamız ve en iyi şekilde tanıtmamız lazım. Şanlıurfa'mız bir huzur şehri. Rakamsal veriler de bunu doğrulamakta. Fakat dışarıdan bakıldığında kentimiz üzerinde olumsuz bir algı oluşturulmakta. Bu olumsuz algıyı hep birlikte yıkarak Şanlıurfa'mızın güvenilir bir şehir olduğunu tarihi dokusuyla, dini mekanları ve doğal güzellikleri ile tüm dünyaya tanıtmamız gerekmekte. Bu kapsamda basınımıza büyük görev düşmekte. Kurumlarımız,sivil toplum örgütlerimiz ve kurumlarımız ile birlikte kentimizi turizm anlamında hak ettiği yere taşımak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak ise düzenlemiş oldukları toplantıya katılımlarından dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür etti.Öte yandan gazeteciler Büyükşehir Belediye Başkanı Çiftçi'ye Büyükşehir Belediyesinin kent genelinde yaptığı ve yapacağı çalışmalar ile ilgili sorular yönelterek sohbet gerçekleştirdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Çiftçi: Vatandaşlar Kentimize Şevkle Gelmeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement