Çiğdem Erken-Sahnelerden Aşk Şarkıları Iıı - Son Dakika
Kültür Sanat

Çiğdem Erken-Sahnelerden Aşk Şarkıları Iıı

27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nde bir kutlama klasiğine dönüşen Çiğdem Erken ile 'Sahnelerden Aşk Şarkıları' özel konseri, 27 Mart'ta dinleyicisiyle buluşuyor.

26.03.2017 22:04

27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nde bir kutlama klasiğine dönüşen Çiğdem Erken ile 'Sahnelerden Aşk Şarkıları' özel konseri, 27 Mart'ta dinleyicisiyle buluşuyor.

Çok özel bir kutlama...

Sanatçı: Çiğdem Erken ve Orkestrası

Eşlik edenler: Alican Yücesoy, Caner Cindoruk, Celil Nalçakan, Çağan Irmak, Demet Evgar, Devrim Yakut, Gökçe Bahadır, Hakan Bilgin, Keremcem, Özge Borak, Selçuk Borak, Serkan Keskin, Tuba Ünsal, Tuğrul Tülek

"27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nde bir kutlama klasiğine dönüşen Çiğdem Erken ile 'Sahnelerden Aşk Şarkıları' özel konseri, Türk ve dünya edebiyatından  unutulmaz eserleri, hatıralardan silinmeyen müzikleriyle anıyor. Çiğdem Erken, orkestrası eşliğinde Bertolt Brecht'ten Haldun Taner'e, Shakespeare'den Can Yücel'e, edebiyattan tiyatro sahnesine taşınmış birbirinden değerli eserlerin müziklerini seslendiriyo. Her yıl beğenilen performansıyla göz dolduran Erken'e sahnede eşlik eden tanınmış oyuncularla birlikte konser adeta ünlüler geçidine dönüşüyor. ENKA Kültür Sanat özel prodüksiyonuyla gerçekleşen bu özel gecede, Çiğdem Erken ve Orkestrası, dinleyicilerine tiyatro ve müziğin ruhunu buluşturan, eşsiz bir konser sunmaya hazırlanıyor."

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz  aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

Detaylar :

İl : İstanbul

İlce : Sarıyer

Mekan : ENKA İbrahim Betil Oditoryumu

Mekan Adresi : ENKA Sadi Gülçelik Spor Tesisleri İSTİNYE/ İstanbul

Başlangıç Saati : 27.03.2017 20: 30: 00

Bitiş Saati : 27.03.2017 22: 30: 00

Kategori : Çiğdem Erken-Sahnelerden Aşk Şarkıları III

Tür : Konser

Ücretlimi? : Hayır

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Çiğdem Erken-Sahnelerden Aşk Şarkıları Iıı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement