Cihat Aşkın 'Minyatürler'le Halkalı Sahnesinde - Son Dakika
Güncel

Cihat Aşkın 'Minyatürler'le Halkalı Sahnesinde

Cihat Aşkın \'Minyatürler\'le Halkalı Sahnesinde

Cihat Aşkın ve Piyanist Mehru Ensari, 'Minyatürler' adlı albümlerinden en güzel eserlerini Küçükçekmeceli sanatseverler için icra etti.

25.03.2014 15:04  Güncelleme: 15:06

Ünlü keman virtüözü Cihat Aşkın ve piyanist Mehru Ensari, 'Minyatürler' adlı albümlerinden en güzel eserlerini Küçükçekmeceli sanatseverler için icra etti.

Küçükçekmece Belediyesi Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi'nde muhteşem bir konser veren ikili, katılımcılara unutamayacakları bir müzik akşamı yaşattı. Konserde, Küçükçekmece Müzik Akademisi ve CAKA projesi ile birçok piyano ve keman öğrencisi yetiştirdiklerini belirten Cihat Aşkın, "Şu an çaldığımız piyanoyu ilk defa kullanıyoruz. Ben tüm bu imkanları bize sağladığı için Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay'a çok teşekkür ediyorum" dedi.

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilen konserde, doğudan batıya, türküden tangoya birbirinden güzel parçalar çalan Cihat Aşkın ve partneri, katılımcılardan büyük alkış aldı. Gece boyunca Cihat Aşkın ve Mehru Ensari, 'Sarı Gelin, Kız Belin İncedir İnce, Ayrılık, Dev Masalı, Mazi Kalbimde Bir Yaradır, Neşide-i Zafer Marşı, Hasretinle Yandı Gönlüm' gibi eserleri icra etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cihat Aşkın 'Minyatürler'le Halkalı Sahnesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement