'Çilek Kokusu'nun Başrol Oyuncuları İlk Kez Birlikte Yakalandı - Son Dakika
Magazin

'Çilek Kokusu'nun Başrol Oyuncuları İlk Kez Birlikte Yakalandı

\'Çilek Kokusu\'nun Başrol Oyuncuları İlk Kez Birlikte Yakalandı

Dizideki aşklarını gerçek hayata da taşıyan Demet Özdemir ve Yusuf Çim, önceki gün Tarabya'da bir restoranda ilk kez görüntülendi.

29.11.2015 11:43  Güncelleme: 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çilek Kokusu dizisindeki aşklarını gerçek hayata da taşıyan Demet Özdemir ve Yusuf Çim, önceki gün Tarabya'da bir restoranda görüntülendi.

"GERÇEKTEN AŞIK OLMASAYDIK DA AYNI DUYGUYU VERİRİDİK"

Dizilerinin final yapması nedeniyle üzgün olduğunu söyleyen Özdemir, muhabirlerin "Gerçek hayatta aşk yaşamanız dizideki performansınızı etkiledi mi" sorusuna, "Biz profesyonel oyuncularız. İlla gerçek olmasına gerek yok, olmasaydı da aynı duyguyu verirdik" dedi.

Son Dakika Magazin 'Çilek Kokusu'nun Başrol Oyuncuları İlk Kez Birlikte Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • adınızı yazmayın :*: yorumcu kızlara sesleniyorum biriniz verin bana işte ne olur ölürmüsünüz :) 0 7 Yanıtla
  • ÇİDP ( Çağdaş İslam Demokrat Partisi ): Bizim Paşa Rusya,dan özür diledi.Ama Rusya bize bütün kapılarını kapattı.Belki başka ülkeler de aynısını yapacaklar.Arapların din bekçiliğini yaparak,NATO,nun arkasına saklanarak,dikkafa ile fazla gidemeyiz.İnsanin nefsi müdaafasını zayıflatan/zamanını çalan (müzik,dizi,film,moda,alkol,sigara,şans oyunları)gibi şeylerden kurtulup, cok çalışarak,kendi imkanlarimizla ilerlemeliyiz.Bizimkiler artik kanadı kırık kuş gibidirler.Onlar bizden Akdeniz bölgesini ve İstanbulu isterlerse,şaşırmayın. 1 4 Yanıtla
  • Semanur DEMİR: Bunlar dizi için beraberlerdi şimdi dizi bitti ya yakında ayrılık haberleri gelirrr 2 1 Yanıtla
  • Büşraa: Salakmısınz siz sanki sizin yazılarınız okuyacaklar birisi yazmş sizi çekemeyenler var bilginiz olsun ne Malsn sen kardeşim yaa senin verdiign bilgiyi onlar napsın ayrıca beğenmeyenler siz buyrun başrolde oynayın da Görelim. 1 1 Yanıtla

Advertisement