Çilek'ten, İnegöl'deki Fabrikasına 6 Milyon Liralık Yatırım - Son Dakika
Güncel

Çilek'ten, İnegöl'deki Fabrikasına 6 Milyon Liralık Yatırım

Çilek, gelecek 3 yıl içinde hedeflediği üretim rakamına ulaşabilmek için Bursa İnegöl’deki fabrikasına 6 milyon liralık makine yatırımı planladı.

18.09.2014 11:26

Çilek, gelecek 3 yıl içinde hedeflediği üretim rakamına ulaşabilmek için Bursa İnegöl'deki fabrikasına 6 milyon liralık makine yatırımı planladı.

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, 212 bin metrekarelik alan üzerine kurulu dev üretim tesislerinde Toyota Yalın Üretim Sistemi'ni uygulayan Çilek, üretimini en az kaynakla, en kısa zamanda, sıfır hata ile küçük partiler halinde ve yüksek çeşitlilikte gerçekleştiriyor.

Fabrikaya yeni yapılan yatırımlar kapsamında; 4 adet Alman Weeke marka çoklu delik makinası, 2 adet IMA Kenar Bantlamalı CNC İşlem Merkezi ve 2 adet Weeke Venture CNC Freze ile ilave destek ekipmanları ekleyen Çilek, daha kaliteli ve verimli bir üretim anlayışını amaçlıyor.

Konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, üretim anlayışındaki kalite ve güvenlik kriterleri gereği, AB standartlarında üretim yaptıklarını ifade etti.

Talha Çilek, 3 yılın sonunda üretimde adetsel bazda yüzde 52 oranında büyümeyi hedeflediklerini ve bunun için üretim hatlarında renovasyon yatırımı yaptıklarını belirtti. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çilek'ten, İnegöl'deki Fabrikasına 6 Milyon Liralık Yatırım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement