Çocuk Müzikali "Masal Şatosu" Samsun'da Sahnelendi - Son Dakika
Yerel

Çocuk Müzikali "Masal Şatosu" Samsun'da Sahnelendi

Samsun Devlet Opera ve Balesi, Charles Perrault'un ünlü masalı Uyuyan Güzel'den esinlenilerek yazılan çocuk müzikali Masal Şatosu'nu çocuklarla buluşturdu.

23.04.2014 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Devlet Opera ve Balesi, Charles Perrault'un ünlü masalı Uyuyan Güzel'den esinlenilerek yazılan çocuk müzikali Masal Şatosu'nu çocuklarla buluşturdu.

Şarkılarla süslü bir peri masalı olan Masal Şatosu, kalabalık oyuncu kadrosuyla, sahnedeki masalsı atmosferiyle, eğlenceli ve neşeli danslarıyla görsel şovlar yapan jonglörleriyle ve sürprizleriyle çocukların beğenisini kazandı.

"Kötü peri" Ereşkigal'in Prenses Ninki'ye, Doralion halkına yaptığı büyüyü bozmaya çalışan Soytarı, Gergedan, Prenses ve diğerlerinin neşeli macerasının anlatıldığı tek perdelik müzikalin müzikleri Çelik Kasapoğlu'na, metni Cennet Türker ve Şahan Gürkan'a, dekoru Filiz Dinç'e, kostüm tasarımı ve animasyonları Şükran Kırıcı'ya ait. Eserin koreografları ise Zeynep Bengier ve Yunus Emre Örgüt. Işıkta ise Oğuz Murat Yılmaz var.

Atatürk Kültür Merkezinde Samsun Devlet Opera ve Balesi sanatçılarından Şahan Gürkan tarafından sahnelenen müzikale küçük sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çocuk Müzikali 'Masal Şatosu' Samsun'da Sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement