Çocuklar Renkleri Keşfederken İngilizcelerini Geliştirsin - Son Dakika
Güncel

Çocuklar Renkleri Keşfederken İngilizcelerini Geliştirsin

Çocuklar Renkleri Keşfederken İngilizcelerini Geliştirsin

İstanbul'un en yeni kültür, sanat ve eğlence mekanı UNIQ İstanbul düzenlediği atölyelerle, 6-12 yaş arası çocuklara, sanatın farklı heyecanlarını sunuyor.

13.05.2015 14:57  Güncelleme: 14:58

Birbirinden farklı atölye çalışmalarıyla çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor.

UNIQ Çocuk Atölyesi'nde bu hafta, Renklerin Büyülü Dünyası atölyesinde buluşan çocuklar, İngilizce gerçekleşecek workshop'ta, Johann Wolfgang Goethe'nin Renk Teorisi'nden yola çıkarak renk çemberini oluşturmayı öğreniyor. Uzman eğitmen Inger Ayhan eşliğinde gerçekleştirilecek bu İngilizce atölyede, çocuklar gruplar halinde çalışarak büyük bir tuval ortaya çıkartacak. 14.00-16.00 saatleri arasında gerçekleşecek bu özel etkinliğin biletleri biletix'te satışa sunuldu.

Aile boyu sanat, eğlence ve keyif Uniq İstanbul'da

16 Mayıs Cumartesi günü çocuklarınız UNIQ Gallery'de renk çemberi oluşturmayı öğrenirken, büyükler UNIQ İstanbul'un yemyeşil doğasıyla buluşup; dünya lezzetlerini keşfedecekler. Ayrıca, UNIQ Müze'de yer alan ' Muhteşem Yüzyıl: Teşhir-i İhtişam' ile Turkmall Sanat'ta devam eden "Anadolu'dan Genç Sanat–I" sergisini de izleyebilir, Zuhal Müzik, Penzz Shop, D&R ve Tırtıl Kids gibi mağazaları ziyaret ederek çocuklarıyla birlikte dolu dolu bir hafta sonu geçirebilirler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çocuklar Renkleri Keşfederken İngilizcelerini Geliştirsin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement