Çocuklar Unutulmaz Bir Gün Yaşadı - Son Dakika
Yerel

Çocuklar Unutulmaz Bir Gün Yaşadı

Çocuklar Unutulmaz Bir Gün Yaşadı

Şehitkamil Belediyesi tarafından 29 Ekim ve Girne Mahallesi’nde gerçekleştirilen Ramazan etkinlikleri, vatandaşlara unutulmaz bir gün yaşattı.

29.06.2015 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediyesi tarafından 29 Ekim ve Girne Mahallesi'nde gerçekleştirilen Ramazan etkinlikleri, vatandaşlara unutulmaz bir gün yaşattı. Alanı dolduran çocuklar, yapılan animasyon gösterileri ve yarışmalarla gönüllerince eğlendi.

Şehitkamil Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla yapılan Ramazan şenlikleri 29 Ekim ve Girne Mahallelerinde devam etti. 29 Ekim ve Girne Mahallesinde düzenlenen etkinlikte, tiyatro gösterileri, Hacivat-Karagöz oyunları, yanı sıra sihirbaz gösterisi ve balon show yapıldı. Daha sonra sahneye çağrılan çocuklar arasında çeşitli yarışmalar düzenlendi. Yapılan yarışmalarla hoş vakit geçiren çocuklara Şehitkamil Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler sunuldu. Etkinlikte ayrıca çocuklara, pamuklu şeker, elmalı şeker, balon gibi çeşitli hediyelerde sunuldu.

Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerde hoş vakit geçirdiklerini dile getiren çocuklar, yapılan etkinlikten dolayı Başkan Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkür ederek, unutulmaz bir gün geçirdiklerini söyledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çocuklar Unutulmaz Bir Gün Yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement