Cod Advanced Warfare Son Dlc Paketi Yayınlandı - Son Dakika
Teknoloji

Cod Advanced Warfare Son Dlc Paketi Yayınlandı

Bildiğiniz gibi Call of Duty: Advanced Warfare'ın son DLC paketi geçtiğimiz ayın 4'ünde Xbox platformu için piyasadaki yerini almıştı.

04.09.2015 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

call-of-duty-advanced-warfare-reckoning-dlc-review-xbox-one-488477-2-800x450

Bildiğiniz gibi Call of Duty: Advanced Warfare'ın son DLC paketi geçtiğimiz ayın 4'ünde Xbox platformu için piyasadaki yerini almıştı. Bunun nedeni ise Activision'ın Microsoft ile olan anlaşmasıyla, tüm DLC paketlerini bir ay önceden oynayabilen Xbox kullanıcıları bu konuda epey şanslıydılar. CoD: Black Ops III'de ise bu durum daha farklı bir hal alarak, tüm DLC paketleri bir ay önceden PlayStation platformları için piyasaya sürülecek.

CoD:  Advanced Warfare'ın son DLC paketi olan "Reckoning" ise bugün PC, PS4 ve PS3 kullanıcılarıyla buluştu. Bu DLC paketiyle birlikte yapıma; yeni haritalar, Exo Zombies modunun son halkası ve ufak tefek yeni içerikler ekleniyor. Yapımın Season Pass ürününe sahip olan kullanıcıların ücretsiz olabileceği paketin normal değeri ise $14.99 olarak belirlenmiş durumda. Reckoning DLC paketinin tanıtım fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Call of Duty: Advanced Warfare – Reckoning DLC Paketi Fragmanı

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Cod Advanced Warfare Son Dlc Paketi Yayınlandı
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Cod Advanced Warfare Son Dlc Paketi Yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement