Çöp Kamyonunda Patlama Meydana Geldi: 2 İşçi Yaralı - Son Dakika
Güncel

Çöp Kamyonunda Patlama Meydana Geldi: 2 İşçi Yaralı

Çöp Kamyonunda Patlama Meydana Geldi: 2 İşçi Yaralı

Samsun'da çöp kamyonunda meydana gelen ve nedeni henüz bilinmeyen patlamada, kamyonun arkasında bulunan iki işçi yaralandı.

21.03.2017 20:41  Güncelleme: 10:01

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde çöp kamyonunda bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlama anında çöp kamyonunun arkasında bulunan iki işçi yaralandı. Yaralanan işçiler hastanede tedavi altına alınırken, kimyasal atıkların patlamaya yol açmış olabileceği iddia edildi.

KAMYONUN ARKASINDAKİ İŞÇİLER YARALANDI

Çöp kamyonunun Köprülü Mehmet Paşa Lisesi önünden çöp aldıktan sonra hareket ettiği, 200 metre gittikten sonra Karlık Mezarlığı önünde bilinmeyen bir nedenle büyük bir patlamanın meydana geldiği belirtildi. Selami Ünal idaresindeki çöp kamyonunun patladığı sırada, işçiler Kamil Okçu ile Abdullah Güzelaydın'ın çöp kamyonunun arkasında bulundukları ve yaralandıkları ifade edildi.

KİMYASAL ATIKLARDAN KAYNAKLI OLABİLİR

Yaralanan Okçu ve Güzelaydın'ın Vezirköprü Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı, patlamanın kimyasal atıklardan kaynaklanmış olabileceği belirtildi. Polis ekiplerinin, olay yerindeki incelemelerinin ardından çöp kamyonunu güvenli bir alana götürdükleri öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çöp Kamyonunda Patlama Meydana Geldi: 2 İşçi Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement