Çorlu'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Çorlu'dan Kısa Kısa

Çorlu Kent Konseyi'nden Çorlu Belediyesi'ne ziyaret.

23.07.2014 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Cesur ile bir süre görüşen Baysan, ziyaretten dolayı memnuniyei dile getirerek, "Çorlu Kent Konseyi'nin yeniden göreve seçilen yöneticilerine yeni dönemlerinde başarılar diliyorum. Biz de Çorlu belediyesi olarak her anlamda birlikte çalışmalara imza atmak istiyoruz" dedi.

Cesur da, yürütme kurulu üyleri ile birlikte bir takım ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade ederek,  Baysan'a yeni dönemde yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Asfaltlama çalışmaları sürüyor

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 5 numaralı minibüs güzergahı üzerinde bulunan Çobançeşme Mahallesi'ndeki Samanyolu ve Akay sokaklarında asfalt çalışması başlattı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışma sonucunda Samanyolu ve Akay sokaklarında iş makineleriyle balast malzeme ve alt temel tuvanen malzeme ile dolgu yapılmak suretiyle bu yollardaki temel tabakası oluşturuldu.

Yollların yüzeyinde silindirler ile sıkıştırma işlemi uygulandıktan sonra Çorlu Belediye Şantiyesi'nde bulunan tam otomasyonlu plentte üretilen ve laboratuvar testlerinden geçirilen yüksek kalitede asfalt, finişer makinesi ile serilmeye başlandı. Toplam uzunluğu 760 metre olan güzergahta yaklaşık bin 600 ton asfalt serimi yapılması öngörülüyor. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorlu'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement