Çorlu'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Çorlu'dan Kısa Kısa

Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ramazan ayı dolayısıyla fırın denetimlerine devam ediyor.

16.06.2016 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ramazan ayı dolayısıyla fırın denetimlerine devam ediyor.

Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürü Birol Uçar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe genelinde denetimlerde bulunan ekiplerin ekmek ve pide üreten fırınlarda denetimlerini sürdürdüğünü ifade etti.

Denetimlerde fırınların bağlı oldukları esnaf odalarının belirlediği tarifelerdeki gramaj ve fiyatlandırmaya uyup uymadıklarını incelediğini aktaran Uçar, "Ekiplerimiz, her ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da denetimlerini sürdürüyor. Fırınların sağlığa uygun şartlarda üretim yapıp yapmadıkları da, bu kontrollerde ele alınıyor" dedi.

Baysan'dan Jandarma Komutanı Gürzsoy'a ziyaret

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Jandarma teşkilatının kuruluşunun 177'nci yıl dönümü nedeni ile Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Gürzsoy'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette, jandarma teşkilatının 177'nci yıl dönümünü tebrik eden Baysan, Jandarma teşkilatının ülkedeki önemine değindi.

177 yıl önce kurulan jandarma teşkilatının bugün ülke genelinde birçok sorumluluğu üstlendiğini ve sorumluluklarını da layıkıyla yerine getirdiklerini söyleyen Baysan, "Üstlendikleri görevleri başarı ile gerçekleştiren Jandarma teşkilatına teşekkür ediyoruz. Sizlerin nezdinde, tüm Jandarma teşkilatının kuruluşunun 177'nci yıl dönümünü kutluyoruz" dedi.

Gürzsoy da ziyaretten dolayı memnuniyetini iletti.

Hayvanat Bahçesi ilgi görüyor

Çorlu Belediyesinin açtığı hayvanat bahçesi yoğun ilgi görüyor.

Belediye Başkanı Ünal Baysan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde bulunan hayvanat bahçesinin, başta anaokulu ve ilkokul olmak üzere öğrenciler tarafından ziyaretçi akınına uğradığını belirtti.

Tesisleri ziyaret eden öğrencilerin, hayvanat bahçesinde hayvanları tanırken, sera da yetiştirilen bitkileri de inceleme fırsatı bulduğunu belirten Baysan, "Park ve Bahçeler Müdürlüğünün bünyesinde açtığımız hayvanat bahçemiz çevreden ilgi görüyor. özellikle çocuklar, hayvanat bahçemizi çok sık ziyaret ediyor" dedi.

Yaz aylarında hizmete sunulan hayvanat bahçesinin, periyodik olarak ilçedeki kreş, anaokulu ve ilkokullar tarafından toplu olarak ziyaret edildiğini ifade eden Baysan, bu durumun kendilerini sevindirdiğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çorlu'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement