Çorlu Gazeteciler Derneği Genel Kurul Toplantısı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Çorlu Gazeteciler Derneği Genel Kurul Toplantısı Yaptı

Çorlu Gazeteciler Derneği'nin olağan genel kurulu gerçekleştirildi.

28.05.2015 15:15

Çorlu Gazeteciler Derneği'nin olağan genel kurulu gerçekleştirildi.

Çorlu Belediyesi Meclis Salonu'nda yapılan olağan genel kurul toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'Nın okunmasıyla başladı.

Divan Kurulu Başkanlığını Çorlu Gazeteciler Derneği'nin üyesi olan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ın yaptığı genel kurulda, divan üyeliklerini Selahattin Er ile Macit Üntürk yaptı.

Genel kurulda, derneğin iki yıl boyunca yaptığı faaliyetlerin bilgisine yer verilen faaliyet raporu, derneğin genel sekreteri Coşkun Bozyel tarafından okundu.

Gelir - gider bilgilerinin de oy birliği ile kabul edilmesinin ardından tüzüğün bazı maddelerinde değişiklikler yapılması oy birliği ile kabul edilerek yeni yönetimin seçimine geçildi.

Çorlu Gazeteciler Derneği'nin Levent Silistre başkanlığındaki yeni yönetiminde, S.Coşkun Bozyel, Ahmet Çakır, Ozan Turan, Zaim Erken, Serdar Şahin, Faruk Yıs, Abdurrahim Yıldırım ve Tuğberk Erdem yer alırken denetim kurulu üyeliklerine de Naim Yıldız, Tarık Yıs ve Burak Üntürk seçildi.

Genel kurulda meslektaşlarına yönelik bir konuşma yapan Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre, "Sizlerle burada bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Çorlu Gazeteciler Derneği Genel Kurulumuzu onurlandırdığınız ve bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum" dedi.

Genel kurulun tamamlanmasının ardından Çorlu Gazeteciler Derneği üyeleri günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorlu Gazeteciler Derneği Genel Kurul Toplantısı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement