Coutinho'ya Yeni Kontrat Yolda - Son Dakika
Spor

Coutinho'ya Yeni Kontrat Yolda

Coutinho\'ya Yeni Kontrat Yolda

Liverpool, Sambacı yıldızına yeni kontrat teklif edecek!

05.08.2014 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir önceki sezon Liverpool'da fırtına gibi esen Philippe Coutinho'ya yeni kontrat önerilecek ve sözleşmesinde iyileştirilmeye gidilecek.

22 yaşındaki Brezilyalı, 2013 Ocak ayında Inter'den 11 milyon avro karşılığında transfer edilmişti. O günden bu yana etkili performanslarıyla pek çok maçta öne çıkan 22 yaşındaki oyuncu, Brendan Rodgers'ın da değişilmez isimleri arasına girdi.

Tecrübeli teknik adam da yaptığı açıklamada "Bu yaz bitmeden onun sözleşme şartlarını iyileştireceğiz. Çok değerli ve önemli bir oyuncu. Onu elimizden kaçırmak gibi bir niyetimiz yok. Şu an 22 yaşında ve kendini geliştiriyor. Bir sonraki Dünya Kupası'na kadar umarım Brezilya'nın en önemli silahlarından biri olacak. Kariyerinin en dolu yılları daha önünde. Sezon öncesinde de oldukça formda ve fit bir görüntü çizdi." dedi.

Geçen sezon sadece 5 gol atan Coutinho'nun skora doğrudan katısını değerlendiren Rodgers, "Gol atmasa da asist yapıyor. Kaldı ki ondan çuval dolusu gol atmasını beklemiyorum, öyle bir baskı kurmak istemiyorum. Eminim gün geçtikçe kalitesini arttırıp daha skorer bir oyuncu olacaktır." ifadelerini kullandı.

Coutinho, 46 defa Premier Lig'de Liverpool formasını giydi ve toplamda 20 defa gol ve asist yaptı. Brezilyalı, bir önceki sezon takımın yıldız stoperi Skrtel kadar gol atamamasıyla dikkat çekti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Coutinho'ya Yeni Kontrat Yolda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement