Cristiano Ronaldo: Messi ve Ben Birbirimizi Motive Ediyoruz - Son Dakika
Spor

Cristiano Ronaldo: Messi ve Ben Birbirimizi Motive Ediyoruz

Cristiano Ronaldo: Messi ve Ben Birbirimizi Motive Ediyoruz

Portekizli yıldız, Lionel Messi ile aralarındaki rekabet hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

20.01.2015 20:17

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, rekabet sayesinde Lionel Messi ile birbirlerini motive ettiklerini söyledi.

AS'a açıklamalarda bulunan Ronaldo, "Messi ile aramızdaki rekabetin bizi tetiklediğinden, motive ettiğinden eminim. Bu benim için de, onun için de, kendilerini geliştirmek isteyen genç oyuncular için de iyi bir şey. Messi'nin dört Ballon d'Or ödülü var, benim de üç. Bunların hepsi dünya futbolu için iyi." ifadelerini kullandı.

Son dönemlerde duran toplardaki etkinliğini yitirmesiyle ilgili de konuşan Portekizli futbolcu, "Şu anda sol ayağımı, çabukluğumu ve frikiklerimi geliştirmek için çalışıyorum.  Çalışmadan bu konularda aşama kaydedemeyeceğimin farkındayım." diye konuştu.

Hayatına çok dikkat ettiğini de anlatan yıldız futbolcu, "Benim tek rehberim çalışmak. Eğer bir sezonda 60 maçtan fazla oynuyorsam, kendime iyi baktığım içindir. İyi uyuyorum, iyi besleniyorum." dedi.

addCustomPlayer('1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', '', '', 620, 569, 'perf1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', 'eplayer16', {age:1417474883930});

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Cristiano Ronaldo: Messi ve Ben Birbirimizi Motive Ediyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement