Cristiano Ronaldo, Gazetecinin Mikrofonunu Göle Fırlattı - Son Dakika
Spor

Cristiano Ronaldo, Gazetecinin Mikrofonunu Göle Fırlattı

EURO 2016'da mücadele veren Portekiz'in dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, Macaristan maçı öncesi "Bugünkü maça hazır mısın?" diye soran gazetecinin mikrofonunu göle fırlattı.

22.06.2016 15:39  Güncelleme: 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) mücadele veren Portekiz Milli Takımı'nın yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, kendisine soru soran gazeteciye yaptığı hareketle olay yarattı.

MİKROFONUNU GÖLE FIRLATTI

Macaristan maçı öncesinde kamp yaptıkları otelin önünde yürüyüşe çıkan Portekiz Milli Takımı'nda Ronaldo'ya yaklaşarak, "Bugünkü maça hazır mısın?" diye soru soran Portekizli gazeteci beklemediği bir tepki aldı. Gazetecinin mikrofonunu elinden alan Ronaldo, yandaki göle fırlatarak yürümeye devam etti.

GÜVENLİK GÖREVLİLERİ FUTBOLCULARA YAKLAŞTIRMADI

Televizyonlardaki görüntülerde Portekiz Milli Takımı'nın güvenlik görevlilerinin hemen olaya müdahale ederek gazetecilerin futbolculara yaklaşmasını önlediği gözlendi.

Portekiz basını, maç günü gazetecilerin milli futbolculara soru sormasının yasak olduğunu ancak Ronaldo'nun tepkisinin de abartılı olduğunu belirtti.

RONALDO GAZETEYE GEÇMİŞTE DAVA AÇTI

Verilen bilgilerde ayrıca, söz konusu gazetecinin Portekiz'in Correio da Manha gazetesinde çalıştığı ve Ronaldo'nun, özel hayatıyla ilgili yaptığı haberlerden dolayı uzun zamandır bu medya kuruluşunu protesto ettiği bildirildi. Correio da Manha'dan gelen soruları yanıtlamadığı söylenen Ronaldo'nun, gazeteye karşı geçmişte açtığı davalar olduğu da hatırlatıldı.

Cristiano Ronaldo, Gazetecinin Mikrofonunu Göle Fırlattı
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Cristiano Ronaldo, Gazetecinin Mikrofonunu Göle Fırlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Danimarka: İyi yapmış gazetelerin işi gücü polemik 10 4 Yanıtla
  • Anlatılan her şeye inanma: Çok sevdiğiniz ünlüler sporcular sandığınız kadar iyi kalpli değil medyada gösterilen sadece 9 3 Yanıtla
  • ronaldo: adam gibi adam boşuna yapmamış bence iyi yapmış 2 3 Yanıtla
  • Psikolojik : Tepkinin dibine vurmuş :)))) 1 1 Yanıtla
  • Artist: Sinirliyken bile yakisikli. :) fevri davranmis ama. Yakismamis. 0 0 Yanıtla

Advertisement