Cü'de "Materyal Sergisi" Açıldı - Son Dakika
Yerel

Cü'de "Materyal Sergisi" Açıldı

Milli Kayakçı Kibar Genç'in tasarladığı Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'nin minyatürü ilgi gördü.

19.12.2014 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu (BESYO) öğrencilerinin Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı dersi kapsamında yaptığı 24 çalışmadan oluşan Materyal Sergisi açıldı.

BESYO Spor Salonu'ndaki serginin açılışını CÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli ile öğretim üyeleri gerçekleştirdi.

Materyal sergisinde örnek teşkil edecek projelerin olduğunu aktaran Hizmetli, "Öğrencilerimizin hazırladıkları materyaller gerçekten çok güzel. Öğretmenler ve öğrencilere projeler için teşekkür ediyorum, örnek teşkil edecek bir sergi. Çok güzel projeler var, inşallah bu projeler ileride sanayiye dönüştürülür" ifadesini kullandı.

Yıldız Dağı'nın minyatürünü yaptı

Sergide, BESYO'da antrenörlük eğitimi alan milli kayakçı Kibar Genç'in tasarladığı Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'nin minyatürü yoğun ilgi gördü.

Genç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'nin minyatürünü tasarlarken strafor, alçı ve tahta kullandığını belirterek, "Yıldız Dağı'nın tanıtımını yapmak istedim ve böyle bir proje yaptım" dedi.

Projeyi antrenörünün yardımıyla yaklaşık 1 ayda tamamladığını söyleyen Genç, kendisine destek olanlara teşekkür etti. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cü'de 'Materyal Sergisi' Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement